WORKSHOP FONDSENWERVING & SPONSORING

Overzicht

Datum: 11 november 2015

Moet er geld bijeengebracht worden voor een activiteit, een project of evenement? Dan is het goed om planmatig aan de slag te gaan met het werven van fondsen en sponsors. En misschien is Crowdfunding ook wel een geschikte methode. De workshop Fondsenwerving & Sponsoring geeft een brede basis aan kennis, vaardigheden en veel tips & tricks van een ervaren fondsenwerver.

 

Wie zijn de potentiële sponsors voor mijn project? Hoe maak ik een ‘shortlist’? Hoe kom ik erachter wie de beslisser van een organisatie precies is? En belangrijker: hoe kom ik snel in direct contact met die beslisser? Op deze en andere vragen wordt in de workshop ingegaan.

 

Is Crowdfunding voor uw specifieke situatie een oplossing? Is dat zelf te organiseren of is het beter om gebruik te maken van één van de populaire crowdfunding platforms? En voor welk platform kan dan het beste worden gekozen?

 

Ook aan de onderwerpen marketing & communicatie rondom uw project of activiteit en het planmatig werken, wordt tijdens de workshop aandacht besteed, zodat u al snel concrete stappen kunt zetten.

 

Trainer
Marco Derksen

 

Voor wie?
Verenigingen, stichtingen, vrijwilligers (organisaties) in de gemeente Rhenen.

 

Aanmelden
Inschrijven gaat op volgorde van binnenkomst. Maximaal aantal deelnemers is 20, vol is vol! Inschrijven uiterlijk 22 november via het aanmeldformulier op de website Rhenen voor Elkaar (klik hier). Voor vragen en/of informatie: 0317 613958 Els Wilmink (Alleman Welzijn). Dit is een initiatief van Rhenen voor elkaar, buro voor vrijwillige inzet.

 

Locatie
Alleman Welzijn, Veerweg 1, Rhenen

 

Tijden
Woensdag 25 november van 19.30 tot 22.00 uur

 

Toegangsprijs
Vrij entree

 

logo-alleman-welzijn