Valentijnsconcert Showharmonie OBK Rhenen groot succes

Overzicht

Datum: 15 februari 2016

Zondagochtend 14 februari gaf Showharmonie OBK Rhenen in samenwerking met SDG uit Harfsen een Valentijnsconcert in verenigingsgebouw Orpheus.

Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee trakteerden beide verenigingen het publiek op een aantal mooie muziekstukken die, hoe kan het ook anders, allen in het teken van de liefde stonden: Concerto d’Amore, The Power of Love en Rood.

 

Gezelligheid, plezier en gastvrijheid staan bij OBK hoog in het vaandel en daarom stond er voor het publiek en de muzikanten een heerlijke lunch klaar.

 

Na de lunch bracht SDG uit Harfsen een aantal prachtige muziekstukken ten gehore, zoals Crazy Little Thing Called Love en Radar Love. Het was een onverwachte maar aangename verrassing dat er bij het laatste nummer meegezongen werd door een solist.

 

Cultuur in Rhenen - Jubilarissen OBK

Drie zeer gewaardeerde leden werden tijdens dit concert gehuldigd door voorzitter Carla Smits. Rita van den Hatert (midden) en Youssef Girgis (links) vierden hun 12,5 jarig jubileum en Danny Pieck is al 25 jaar lid van OBK. Uiteraard waren er felicitaties en bloemen namens het bestuur voor het behalen van deze mijlpaal!

 

Showharmonie OBK Rhenen en SDG uit Harfsen kijken met plezier terug op de prettige samenwerking en het geslaagde ‘Cupidoconcert’ dat volgens het publiek zeker voor herhaling vatbaar is.