Tweede Cultuurconferentie Rhenen 2017

Overzicht

Datum: 20 oktober 2017

Tijdens de eerste Cultuurconferentie (8 mei) hebben de deelnemers kennis mogen maken met My daily shot of Culture. Jip Heijmerink, Blijde Ligthart en Nina IJdens hebben een hele leerzame workshop gegeven over het gebruik van social media. Op veler verzoek is besloten hier een vervolg op te organiseren. Dit gebeurt tijdens de tweede Cultuurconferentie op 14 november.

 

De workshop start met een korte terugblik op de vorige bijeenkomst en daarna wordt gekeken naar hoe een aantal van de handreikingen dat tijdens de eerste Cultuurconferentie is verkregen, in de praktijk kan worden toegepast. De vraag blijft hoe men kan zorgen dat de doelgroep wordt bereikt en gevonden. De dames van “My daily shot of Culture” vertellen het ons graag!

 

Cultuurplatform Rhenen (CPR) bestaat nu bijna vijf jaar. De afgelopen vijf jaar is er veel gerealiseerd en georganiseerd. Ook voor de komende jaren zijn er weer veel ideeën en dromen. CPR verneemt graag wat uw dromen zijn en hoe u de toekomst ziet op cultureel gebied.

 

De Cultuurconferentie vindt plaats in het Huis van de Gemeente en de inloop vindt plaats tussen 18:00 en 18:15 uur. Hierna kunt u deelnemen aan het buffet met de mogelijkheid om te netwerken.

 

Opgeven kan bij Moniek Wiegertjes (moniek.wiegertjes@rhenen.nl) en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lea van Son via coordinator@cultuurinrhenen.nl of 06 55 94 75 44.