Succesvol concert Marinierskapel der Koninklijke Marine

Overzicht

Datum: 20 juni 2016

Zaterdagavond 18 juni heeft de Marinierskapel der Koninklijke Marine, onder leiding van gastdirigent Jasper de Waal, een uniek concert gegeven ter ere van het 85-jarig jubileum van Showharmonie OBK Rhenen. Het concert werd door veel mensen bezocht en was voor jong en oud een groot succes!

 

Voor de pauze heeft het publiek kunnen genieten van bijzonder mooie muziekstukken zoals de ouverture Le Carnaval Romain van Berlioz en het fantastische trompetconcert van Marco Pütz met solist sergeant-majoor Olaf Schipper. Na de pauze heeft de marinierskapel een muzikale show gepresenteerd met diverse solisten, onder andere Nanouck Brassers en René Hendrickx.

 

Na afloop van het concert was er een staande ovatie vanuit het publiek en werd de Marinierskapel der Koninklijke Marine door de voorzitter van de jubileumcommissie, Randy Riemsdijk, bedankt voor dit fantastische concert.

 

Showharmonie OBK uit Rhenen is trots op deze succesvolle avond en wil graag de Marinierskapel der Koninklijke Marine, Jubileumcommissie, sponsoren, Gemeente Rhenen, Sporthal ’t Gastland en alle vrijwilligers hartelijk bedanken.