SLOTAVOND HERDENKING 75 JAAR SLAG OM DE GREBBEBERG

Overzicht

Datum: 25 mei 2015

Op vrijdag 29 mei komt een einde aan een periode van 9 maanden, waarbij op verschillende manieren is stilgestaan bij de Slag om de Grebbeberg in de meidagen van 1940.

 

Deze Slotavond, die voor het militaire ereveld plaatsvindt, belooft een indrukwekkende avond te worden door optredens van het Gelders Opera en Operette Gezelschap (GOOG), zangeres Amira, violiste Iris van de Laar en zandtovenaar Gert van der Vijver. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Symfonisch Blaasorkest Ons Genoegen.

 

Om deze avond bij te kunnen wonen dient u in het bezit te zijn van een toegangsbewijs. Deze kost € 3,00 en is vooraf verkrijgbaar in Rhenen bij Edwin & Janet, VVV Rhenen, Hubo Mol, De Bloemenkamer en De Tollekamp. In Achterberg kunt u terecht bij de Coop en in Elst bij C1000.

 

Er zijn geen sta-plaatsen. Een toegangsbewijs geeft recht op een zitplaats. In ruil voor uw toegangsbewijs ontvangt u een consumptie.

 

Uw auto of uw fiets kunt op het hoofd-parkeerterrein van Ouwehands Dierenpark parkeren. Bent u slecht ter been, dan mag u uw auto op vertoon van een minder-valide parkeerkaart op het parkeerterrein naast het militaire ereveld plaatsen. Houdt u er rekening mee dat de N225 voor deze gelegenheid wordt afgesloten. Wanneer u uit de richting van Wageningen komt, dan wordt u door het binnenveld omgeleid.

 

Locatie
Militair ereveld Grebbeberg, Grebbeweg 123, Rhenen

 

Datum
29 mei 20.00 uur

 

Toegangsprijs
€ 3

 

LOGO 75 JAAR SOG RHENEN-CONT