Rhenense schrijft over beproevingen

Overzicht

Datum: 28 oktober 2016

Sinds 24 oktober is een nieuw boek van de Rhenense schilder en schrijver Hermine van Schuppen-van den Bosch verkrijgbaar. ‘De kou voorbij, mijn innerlijke poolexpeditie’ vertelt het verhaal van een geplande reis naar Antarctica. Door een onverwachte ziekte en daarna een medische fout maakt zij een andere, extreem koude reis naar drie verschillende ziekenhuizen.

 

Die reis roept herinneringen op aan eerdere beproevingen in haar leven, van een moeizame geboorte tot en met het definitieve afscheid van haar jongste dochter en haar man.

 

Hiermee in contrast staat een reis, begeleid door dieren, door ‘het Land van Al’, een droomgebied waar ze kennis maakt met de oerelementen van het leven: aarde, lucht, water en vuur, maar bovenal het zonlicht, dat haar uiteindelijk de warmte teruggeeft, de kou voorbij.

 

boeken-uit-rhenen-de-kou-voorbij-van-hermine-van-schuppen-van-den-bosch

 

Een gelaagd en persoonlijk reisverslag met een louterend einde. Hermine omarmt de geschiedenis van haar leven en deelt met de lezers haar levenservaringen.

 

Het 112 pagina’s tellende ‘De Kou voorbij’ (Uitgeverij Lente, ISBN: 978-90-822032-7-1) kost € 15,90 en is o.a. te koop bij de volgende boekhandels:

 

  • Bruna Rhenen
  • Kniphorst Wageningen
  • Van Kooten Veenendaal

 

Het boek is ook te bestellen via Hermine’s website.