Puntjes op de i voor Kleurrijk Kookboek

Overzicht

Datum: 30 september 2017

Sinds dit voorjaar wordt er in Rhenen, Elst en Achterberg hard gewerkt aan de totstandkoming van een uniek boekwerk: een Kleurrijk Kookboek. Het is u misschien ontgaan, daarom zetten we hier nog even de cijfers op een rijtje.

 

Meer dan 50 recepten, bereid door 47 koks of kookgroepen, 19 fotografen en 20 tekstschrijvers hebben meegewerkt aan Kleurrijk Kookboek. In totaal deden mensen van 21 verschillende nationaliteiten mee. En alle deelnemers wonen uiteraard binnen de gemeente Rhenen. Het resultaat is een smakelijk, stevig, kloek en uiteraard kleurrijk boekwerk, 128 pagina’s boordevol eetlustopwekkende foto’s, interessante verhalen en een enorme diversiteit aan recepten.

 

De feestelijke presentatie vindt plaats op zaterdag 11 november in het Huis van de Gemeente, waar het boek zal worden aangeboden aan Burgemeester Hans van de Pas. Vanaf maandag 13 november is het boek te koop op diverse plaatsen in Rhenen, Elst en Achterberg. Houdt u de plaatselijk kranten en de informatie op deze website in de gaten.

 

Wilt u nu alvast een exemplaar (of meerdere exemplaren) reserveren? Dat kan door uw naam, adres en telefoonnummer te mailen naar kleurrijkkookboekrhenen@outlook.com. Vermeld tevens hoeveel exemplaren u wilt hebben. Het Kleurrijk Kookboek kost € 10,00.