Positieve reacties op “De keuze van de Raad”

Overzicht

Datum: 1 maart 2016

In aanwezigheid van een groot aantal genodigden en belangstellenden is afgelopen zaterdag de tentoonstelling De keuze van de Raad, van mammoettijd tot Grebbestrijd geopend door PvdA-raadslid Ineke Holierook (links). Uit handen van museumcoƶrdinator Inke Camphens ontving zij het eerste exemplaar van de catalogus die bij de tentoonstelling is uitgegeven.

 

De reacties op de tentoonstelling waren zeer positief en zowel Ineke Holierook als Inke Camphens waren vol lof over de vrijwillige medewerkers van het museum die de goed verzorgde tentoonstelling en catalogus op professionele wijze hebben gerealiseerd.

 

De tentoonstelling toont unieke objecten uit de collectie van het museum, gekozen door de raads- en collegeleden. Wie kan zich nu nog voorstellen dat er duizenden jaren geleden mammoeten in onze omgeving leefden? En dat, wat minder lang geleden, gevochten werd in en om Rhenen? De bewijzen hiervan worden
naast andere opvallende objecten in deze tentoonstelling gepresenteerd, met een persoonlijke toelichting van de raads- en collegeleden.

 

Benieuwd naar de Keuze van de raad? Klik dan hier.

 

(Foto: Leo Schoonhoven)