Oud Bruin en Jong Belegen zoekt leden

Overzicht

Datum: 14 maart 2018

Levensliederenkoor Oud Bruin en Jong Belegen zoekt leden. Het koor zingt Nederlandstalig liedjes van vroeger en nu. Oud Bruin en Jong Belegen is onder meer bekend van zijn optredens op bv Koningsdag, Curenadag en de ouderen middag op de Rijnweek. Daarnaast treden de leden op in verzorgingshuizen, op festivals en koordagen.

 

Oud Bruin en Jong Belegen zoekt nieuwe leden, omdat een aantal leden na jaren van veel plezier het tijd vond voor een verse generatie zangers en zangeressen. Daarbij maakt het niet uit of je stem laag is of juist hoog. Het koor is opzoek naar zowel mannen als vrouwen. Dus vind je het leuk om met een groep gezellig muziek te maken? Houd je van het Nederlandse lied? Dan is Oud Bruin en Jong Belegen op zoek naar jou.

 

Koren in Rhenen - Oud Bruin en Jong Belegen zoekt nieuwe leden

 

Naast zangers en zangeressen zoekt Oud Bruin en Jong Belegen ook nog dringend muzikanten, met name accordeonisten. Je bent van harte welkom om een keer op een oefenavond te komen luisteren en/of mee te zingen.

 

Oud Bruin en Jong Belegen oefent elke donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in basisschool ‘De Springplank’, Groeneweg 60 in Rhenen. In de schoolvakanties wordt er niet geoefend, maar wordt er geprobeerd om op de donderdagavonden een optreden in een verzorgingshuis te organiseren.

 

Heb jij interesse? Stuur dan een mail naar objb.rhenen@gmail.com of kom gewoon langs. Kijk voor meer informatie op de site van Oud Bruin en Jong Belegen.