Opgeven activiteiten & deelnemers

Opgeven deelnemers
Wilt u zich als deelnemer bij het Cultuurplatform aansluiten en vermeld worden op onze website klikt u dan hier.

Opgeven activiteiten
Organiseert u een culturele activiteit in de gemeente Rhenen, dan kunt u dat via onderstaand formulier aan ons opgeven. Omdat u het beste weet wat er gaat plaatsvinden en daarover wat weet te vertellen, bedraagt het minimale aantal woorden bedraagt 300. Lees daarnaast alstublieft ook de belangrijke informatie over het gebruik van afbeeldingen.

Voor de aanlevering van nieuws en evenementen is per maart 2016 het Protocol aanleveren items Cultuurplatform Rhenen van kracht. Klik hier voor de volledige en hier voor de verkorte versie. Het protocol is een aanvulling op de hiernaast genoemde spelregels. Mocht u willen weten hoe u een persbericht schrijft, kijk dan hier voor een voorbeeld. Voor het schrijven van zoekmachine vriendelijke teksten kunt u hier terecht.

Informatie over hoe te handelen bij uitverkoop of afgelasting van uw evenement kunt u hier vinden.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • :
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opgeven Deelnemers

Om u bij het Cultuurplatform Rhenen aan te melden kunt het onderstaande formulier gebruiken. Wij zullen u na aanmelding zo snel mogelijk vermelden op deze website.

 

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.

Spelregels

De redactie van cultuurinrhenen.nl draagt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de gegevens. Wees daarom duidelijk over locatie, tijdstip en entreeprijzen. Verstrek websiteadres, telefoonnummer en e-mailadres voor nadere informatie. Voor de herkenbaarheid: stuur een logo mee.

Afbeeldingen
Bij voorkeur een liggende foto (landscape), een jpeg foto-bestand van minimaal 1 MB.

Over het schrijven van teksten
Val met de deur in huis, geef enthousiast inhoudelijke informatie, houd het kort, maar niet te kort. De redactie redigeert uw bericht voor publicatie op de website.

Vragen?
Neem contact op met de webmaster.