WEBSITE CULTUURPLATFORM RHENEN

Overzicht

Datum: 18 december 2014

Rhenen heeft als kleine gemeente met 19.000 inwoners echte stadse ambities en biedt ook voor mensen van buiten Rhenen een aantrekkelijk cultuuraanbod. Het Cultuurplatform geeft een overzicht van alle culturele activiteiten in de gemeente met een informatieve agenda en nieuws.

 

Voor creatieve workshops, tentoonstellingen, evenementen en concerten, live muziek op locatie, raadpleeg de agenda.

 

De website cultuurinrhenen.nl biedt ook een platform voor de culturele instellingen, verenigingen en kunstenaars in Elst, Rhenen en Achterberg. Zij kunnen zich bij het Cultuurplatform aansluiten en voor hen bestaat de mogelijkheid om een financiële bijdrage aan te vragen uit het Cultuurfonds. Op dit moment heeft het Cultuurplatform 37 deelnemers.

 

De Stichting Cultuurplatform Rhenen wordt gesubsidieerd door de gemeente en werft sponsors en donateurs om de website in de lucht te houden en om culturele evenementen te organiseren. Op onze website is er alles over te vinden.

 

Word deelnemer, sponsor of donateur van het Cultuurplatform Rhenen. Als u een culturele activiteit in de gemeente organiseert, plaats uw bericht in de agenda!