NACHTGELUIDEN FADO & CO

Overzicht

Datum: 25 juli 2015

Stel je voor, het is 28 augustus, kwart voor negen ‘s avonds. Nadat je je fiets hebt geparkeerd bij de parkeerplaats van Natuurpark Kwintelooyen in Rhenen loop je op het geluid af. Je ontmoet meer mensen die vol verwachting of juist helemaal verwachtingsvrij zijn over wat er gaat gebeuren.

 

De 5e editie van Nachtgeluiden met dit jaar als thema “FADO & CO” door Andre Heuvelman & the Live! B/ANDA. Prachtige Portugese songs over verlangen. Je krijgt een glaasje wijn aangeboden en je raakt in gesprek met iemand. Iemand die je niet kent en nooit hebt ontmoet. Je hebt gesprekken die je nooit had. Gelijkgestemden. Mensen die genieten van het onbestemde. Je remt af. Luistert beter. Dat is Nachtgeluiden. Een beleving samen.

 

Het is 21.15 uur en het duister is gevallen. De stoet zet zich in beweging. In het aardedonker loop je samen met 300 andere nieuwsgierigen naar de concertlocatie. Een zee van licht komt je tegemoet als je door de bomen heen kijkt. Dat is ook Nachtgeluiden.

 

Musici
Andre Heuvelman – trompet
Magda Mendes – zang
Brandt Attema – trombone
Wilmar de Visser – contrabas
Astrid Haring – harp
Ward Veenstra – gitaar

 

Locatie
Recreatiegebied Kwintelooyen, Oude Veensegrindweg, Rhenen

 

Tijden
28 augustus 20.45 uur

 

Toegangsprijs
Voorverkoop € 25. Kaarten bestellen via tickets@andreheuvelman.com. Het concert gaat alleen door als er minimaal 250 kaarten zijn verkocht.

 

andreheuvelman-logo