MUSIC FOR THE SOLDIERS

Overzicht

Datum: 23 maart 2015

Kampement met entertainment uit oorlogstijd

 

Op vrijdag 17 april wordt in het kader van de herdenking 75 jaar Slag om de Gebbeberg een middag- en avondprogramma aangeboden in Ouwehands Dierenpark. Omdat in oorlogstijd ook vrolijke activiteiten worden georganiseerd om het moraal van de militairen hoog te houden, is voor deze dag een programma samengesteld in de sfeer van een kampement in oorlogsgebieden.

 

Van 14.00 tot 16.00 uur is er een programma voor bovenbouwleerlingen van de Rhenense basisscholen en zal de prijsuitreiking plaatsvinden van de werkstukkenwedstrijd. Ook vindt deze middag de lancering van het Doeboek Vrede en Vrijheid in Rhenen plaats. Na afloop krijgen alle kinderen een Doeboek mee. Door de aanwezigheid van legervoertuigen, re-enactment, oud Hollandse spelen en een act i.v.m. de lancering Doeboek, is er voor de jeugd voldoende te zien en te beleven.

 

A3 Poster 17 april

 

Tijdens het muzikale avondprogramma van 18.30 tot 21.30 uur treden op: de Fanfare ‘Bereden Wapens’, Froukje Zuidema (in de rol van Marlène Dietrich), smartlappenkoor ‘Oud Bruin & Jong Belegen’ en de Choo Choo Sisters.

 

Toegangskaarten en voedselbonnen
Voor dit evenement, waaraan maximaal 1500 mensen kunnen deelnemen, zijn toegangskaarten te koop bij de Tollekamp, C1000 (Elst), Coop (Achterberg), Hubo Mol, de Bloemenkamer en Edwin & Janet. Kaarten kosten € 3,= p.p. inclusief een consumptie.

 

Voedselbonnen voor deelname aan de soldatenmaaltijd zijn eveneens te koop à € 10,= p.p. bij de verkooppunten. Geen trek in Rats, kuch en bonen maar wel een hapje eten, dan kunt u (tegen betaling) gebruik maken van het aanbod van het Junglerestaurant van Ouwehands Dierenpark.

 

ouwehandsdierenpark-logo