Midwintercircus Rhenen is een groot succes

Overzicht

Datum: 1 januari 2017

Op 28 december organiseerde Circus op de Utrechtse Heuvelrug het traditionele Midwintercircus in Rhenen. Het publiek, dat de zaal bijna volledig vulde, kon genieten van diverse optredens. Zo lieten de volwassenen van Circus op de Utrechtse Heuvelrug zien wat zij allemaal in huis hadden.

 

Ook twee van de jeugdleden gaven een impressie van hun eindvoorstelling. Hierna was het de beurt aan El Bartastico, die jong en oud liet schateren met zijn leuke acts. Jongleren, goochelen, eenwielfietsen, niets was hem teveel. Tot slot liet het acrobatiekduo Duo Altoest uit Wageningen iedereen versteld staan met hun acrobatiek. Hun nieuwe act ‘de machine van de mens’ gaf een aaneenschakeling van hoogstaande acrobatische kunsten.

 

cultuur-in-rhenen-midwintercircus-rhenen-2016-is-groot-succes-goochelen

 

Na de optredens was het de beurt aan het publiek; iedereen, jong en oud, mocht zelf aan de slag met het materiaal. De artiesten hielpen iedereen op weg met diabolo, bordjes, jongleerballetjes, eenwielfietsen en wat er nog meer in de kast lag. De zaal werd omgetoverd in een gezellige heksenketel van spelende mensen en iedereen deed mee.

 

Toen het tijd werd om naar huis te gaan, was er nog een laatste verrassingsact. Op het schoolplein van de Daltonschool lieten diverse artiesten zien dat circus nog spannender kan: er werd met vuur gejongleerd! Iedereen kon zich hier op veilige afstand aan vergapen. Kegels, diabolo, flowerstick en poi, allemaal met vuur. In de invallende schemering was dit een waar spektakel.

 

cultuur-in-rhenen-midwintercircus-rhenen-2016-is-groot-succes-jongleur

 

Circus op de Utrechtse Heuvelrug kijkt terug op een zeer geslaagd Midwintercircus en een ding is zeker: dit jaar weer! Uiteraard zal het ook in 2017 weer mogelijk zijn om mee te doen aan de circuslessen. In Rhenen kunnen de volwassenen op de maandagavond aan de slag. Op woensdag is de jeugd aan de beurt. En als er voldoende animo is, zal er ook een les ouder-kind circus voor kleuters opgestart worden, dit zal op de zaterdagochtend zijn.

 

Surf voor mee informatie naar de website.