VEEL BELANGSTELLING VOOR MIDWINTERCIRCUS

Overzicht

Datum: 30 december 2015

In de kerstvakantie organiseerde Circus op de Utrechtse Heuvelrug het tweede ‘Midwintercircus’. Op 23 december liep het zaaltje aan de Bantuinweg gestaag vol en kon iedereen genieten van de circusshow ‘Zirkus Kazbagastan’.

 

In deze show maakten we kennis met Irkus, die te maken kreeg met een eigenzinnige geest uit de lamp. Het was heerlijk om te zien hoe het publiek -klein èn groot- helemaal opging in het verhaal en erg moest lachen om alle gekkigheid van Irkus.

 

IMG_4485

 

Na afloop werd er door iedereen nog druk gecircust; dit was dè mogelijkheid om zelf uit te proberen hoe makkelijk of moeilijk het nou eigenlijk is om te jongleren, koord te lopen of bordjes te draaien. Dat het leuk is, was voor iedereen in ieder geval een overduidelijke conclusie!

 

Deze show was nooit mogelijk geweest zonder Job van de Circus Factory. Bedankt Job! Ook het Cultuurplatform Rhenen zijn we dankbaar voor hun bijdrage.

 

Mocht je het nou jammer vinden dat je deze leuke show gemist hebt: kom dan een keer langs bij een van de lessen. Wie weet wordt je ook aangestoken door het ‘circus-virus’!

 

Voor info kijk op www.circusopdeutrechtseheuvelrug.nl

 

circus-heuvelrug2