MAAND VAN HET OPEN ATELIER 2015

Overzicht

Datum: 15 augustus 2015

Een hele maand van 29 augustus t/m 20 september zetten kunstenaars in Rhenen één of meerdere weekenden de deuren van hun ateliers open en ontvangen als gast ook kunstenaars van buiten Rhenen.

 

Tijdens de overzichtstentoonstelling in Museum Het Rondeel volgt u drie kunstenaars bij ‘the making of’ hun kunstwerk. Erik Baumann (glaskunst), Evelien van Os (schilderen/keramiek) en Winfried van den Maagdenberg (beeldhouwen) laten zien hoe hun kunstwerk tot stand komt.

 

Brochure
De werkgroep Kunst in Rhenen, onderdeel van het Cultuurplatform, heeft keihard gewerkt om de organisatie rond te krijgen. In de fleurige brochure vindt u de kunstwerken van de deelnemende kunstenaars met een overzicht van de locaties, de tijd en data dat de ateliers open zijn. De gids is gratis beschikbaar bij Museum Het Rondeel, VVV, Bibliotheek Z-O-U-T en Lijstenmakerij Ka-Art. Download: Brochure Maand van het Open Atelier 2015 Rhenen.

 

Opening
Wethouder cultuur Simone Veldboer start officieel de ‘Maand van het Open Atelier’ met de opening van de overzichtstentoonstelling in Museum Het Rondeel. Dat gebeurt op vrijdag 28 augustus om 19.30 uur. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

 

Tip: kijk voor uw bezoek aan de door uw geselecteerde kunstenaars wáár deze exposeren. Naast de ateliers zijn ook andere locaties opengesteld, altijd herkenbaar aan de beachflag van het Cultuurplatform. De overzichtstentoonstelling kunt u bezoeken tijdens de openingstijden van het Museum.

 

Locatie
Ateliers in Rhenen en Museum Het Rondeel, Kerkstraat 1

 

Tijden
28 augusustus t/m 20 september 2015

 

Overzichtstentoonstelling Museum Het Rondeel:
dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur
Volwassenen € 3
60+ pas/CJP € 1,50
Kinderen (4-16 jaar) € 1

 

Open ateliers: vrij entree
Voor de openingstijden in de weekenden, raadpleeg de brochure

 

Contactgegevens
Lea Drost, coordinator@cultuurinrhenen.nl, 06 55927544

 

Drukwerk