LIEVE ZUS, EEN DIKKE KUS

Overzicht

Datum: 27 augustus 2015

Op 11 september presenteert de Rhenense relatiecoach en schrijfster Cocky Drost-de Wit haar nieuwe boek ‘Lieve zus, een dikke kus’ in ’t Podium in Renswoude. Een bijzondere avond, omdat zij dan met haar zussen als Vocal Group Filiae ook hun tweede album ‘Zing, lach & heb lief’ presenteert. Een cd met mooie liedjes over dochters, vaders en moeders met een goede scheut humor en ontroering.

 

Het boek ‘Lieve zus’ is een praktisch en komisch verhaal dat naadloos aansluit op het thema van de CD. Een verhaal van moed en hulp, van liefde en lachen, van thuis komen en bij de piano zingen, en van twee zussen zoals Martha en Maria die het niet altijd – lees: meestal niet – met elkaar eens zijn. In het boek zet Cocky Drost aan het denken over de plek als dochter in het gezin en over de relatie met zussen en ouders.

 

Vocal Group ‘Filiae’ wordt gevormd door vier zusjes uit het gezin De Wit: Rineke, Cocky, Mieke en Christine. Deze ‘dochters’ (= Filiae) groeiden samen op in een muzikaal gezin in het landelijke Hoevelaken. Cocky studeerde ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Utrecht en is sinds 2011 werkzaam als relatiecoach in Rhenen.

 

Bekijk hier de promo van de CD ‘Zing, lach & heb lief’.

 

 

Locatie
’t Podium, Nijborg 2, Renswoude

 

Tijden
11 september 20.00 uur

 

Toegangsprijs
€ 7,50 | t/m 12 jaar € 5. Kaarten bestellen via truetickets.nl

 

Het boek ‘Lieve Zus, een dikke kus’ van Cocky Drost-de Wit is voor € 9,90 te bestellen op boekencentrum.nl