Kunst in de Etalage: Hetty Ramakers

Overzicht

Datum: 17 januari 2017

Na werken van leerlingen van Marianne Stam kunt u in de februari en maart in het kader van Kunst in de Etalage wederom schilderijen van Hetty Ramakers bekijken. Dit kon al eerder, namelijk in 2016.

 

Hetty begon tien jaar geleden met schilderslessen bij Evelien van Os van Atelier De Laarse Berg in Rhenen. Zij experimenteert met allerlei materialen, zoals karton, lood, gips, wol, en jute. Het ene moment maakt de kunstenares figuratief werk, het andere abstract., waarbij ze hoofdzakelijk met acrylverf werkt.

 

Tentoonstelling in Rhenen - Hetty Ramakers exposeert bij Kunst in de Etalage

 

Op dit moment volgt Hetty een workshop bij Jack van den Dungen’s Kunstsalon, eveneens in Rhenen. Tevens is ze zeer succesvol en heeft ze inmiddels, door exposities en aanbeveling, al veel doeken verkocht.

 

Naast Kunst in de Etalage exposeert Hetty Ramakers in april, mei en juni in het Medisch Centrum. De kunstenares deed dit al eerder in 2013, 2014m 2015 en 2016. Daarnaast nam ze al twee keer deel aan de Kunstroute. Momenteel hangen er doeken in de hal van De Wilhelminahof.

 

Voor meer informatie kunt Hetty Ramakers telefonisch bereiken op (0317) 61 62 54. Kunst in de Etalage vindt u aan de Muntstraat (tussen Kruidvat en Van Hees Salon).