Kunst in de Etalage: Ariane Koch

Overzicht

Datum: 28 november 2017

In december en januari exposeert Ariane Koch (Een van Koch) bij Kunst in de Etalage in de Muntstraat (tussen de Molenstraat en Herenstraat) in Rhenen.

 

Ariane Koch is autodidact, moeder van twee prachtige zonen, in 1965 geboren en getogen in Utrecht met een creatieve, ruimdenkende, kunstminnende, bijzondere, maar vooral lieve moeder als voorbeeld. Als jong meisje tekende ze vaak samen met haar zusjes en broer. In 2006 is zij gestart met schilderen. Haar atelier heeft zij in Tiel. In haar atelier kunnen kleine groepjes mensen ook een workshop schilderen volgen. In een hele ontspannen sfeer gaan mensen dan aan de gang met hun eigen kunstwerk. Zo hoopt dat nog meer mensen ervaren hoe heerlijk ontspannen het is om te schilderen.

 

Ariane Koch ziet haar talent als een cadeautje, waar zij simpelweg mee is geboren. Ze is dankbaar dat zij die creativiteit benut en nog volop aan het ontwikkelen is. Ariane heeft veel kleurrijk en figuratief werk gemaakt. Het kleurrijke is gebleven, maar haar werken worden realistischer. Op dit moment is zij bezig met een serie “Wereldvrouwen”want zoveel landen, zoveel tradities, mooie vrouwen in prachtige traditionele kleding. Ariane wil zoveel mogelijk vrouwen uit verschillende landen vastleggen op doek, dus deze serie kan wel eens enorm worden.

 

Expositie in Rhenen - Tielse Ariane Koch bij Kunst in de Etalage aan de Muntstraat in Rhenen

 

Het werk Kembang Girang (dans van de vrolijk gekleurde bloemen) is een Balinese danseres. Er zijn vele traditionele dansen op Bali, de dames zijn kleurrijk aangekleed met de daarbij behorende prachtige hoofdtooi.

Meer informatie over Ariane Koch is te vinden op haar website.