Kunst & Expositie

Kunst & Expositie

Atelier De Laarse Berg, Evelien van Oswww.evelienvanos.nl
Cursus Tekenen/Schilderen en Workshops Keramiek.

Baumann en Baumannwww.baumann-baumann.nl
Justa en Erik Baumann creëren objecten van glas. Dit doen zij doormiddel van glassfusing, het laten smelten van glas. Justa en Erik maken van glas diverse werken, waarbij u kunt denken aan schalen, objecten voor in de tuin, glashangers voor het raam en voor het raam staand glaswerk. Ook werken zij in opdracht.

De Imperfecte Kunstenaarwww.imperfectekunstenaar.nl
De Imperfecte Kunstenaar richt zich op manieren en technieken om meer plezier te beleven aan creativiteit. Het hoeft niet altijd mooi te worden, soms is het proces belangrijker dan het resultaat. Annelot de Wit zal ook workshops en cursussen geven voor mensen die met meer plezier en minder perfectionisme willen tekenen, schilderen of een andere creatieve hobby willen beoefenen.

De Vlamwww.podiumdevlam.nl

Podium De Vlam organiseert muziek- en theatervoorstellingen, films, exposities, lezingen en workshops op het gebied van spiritualiteit, kunst, wetenschap & filosofie. Ongeveer 4 keer per jaar biedt Podium De Vlam ruimte aan een nieuwe expositie van een regionale beeldend kunstenaar. Naast schilderijen zijn er ook exposities van textielkunst, fotografie en beelden. De werken zijn te bekijken tijdens activiteiten in het gebouw. Ook houdt de kunstenaar altijd één of twee ‘open middagen’ waarbij hij of zij in gesprek gaat met bezoekers. Op de website www.podiumdevlam.nl/agenda is de actuele agenda te vinden.

Stadsmuseum Rhenenwww.stadsmuseumrhenen.nl
Stadsmuseum Rhenen geeft een beeld van de rijke geschiedenis van de stad Rhenen, van archeologisch verleden tot de twintigste eeuw. Het museum toont een wisselende keuze uit zijn verzameling schilderijen uit de 19de en 20ste eeuw met panorama’s op Rhenen. Jaarlijks houdt het museum vier of vijf tijdelijke tentoonstellingen over een onderwerp dat verband houdt met geschiedenis of kunstbeoefening in Rhenen. Dan wordt ook gelegenheid geboden aan plaatselijke kunstenaars hun werk te presenteren. Het museum neemt deel aan tweejaarlijkse atelierroute in de vorm van een overzichtstentoonstelling met werk van Rhenense kunstenaars.

Keramiste Mariëlle Wintgenswww.mariellewintgens.nl
Mariëlle Wintgens is opgeleid tot zelfstandig keramiste en werkt ook in opdracht. Daarnaast geeft zij creatieve workshops en kinderfeestjes waarbij gewerkt kan worden met klei, speksteen of een materiaal naar keuze.

Kunstsalon Bovenwegwww.facebook.com/kunstsalonbovenweg/
Kunstsalon Bovenweg biedt een podium, ontmoetingsplaats en werkruimte voor beeldend kunstenaars. Op aanvraag verzorgen we workshops beeldhouwen, tekenen en schilderen. Dit kunnen ook meerdaagse arrangementen zijn met verblijf in onze BenB. Ook voor creatieve coaching of voor zakelijke breakouts met een creatieve nadruk bieden we vele mogelijkheden. Breng gerust een bezoek voor bezichtiging of maak een afspraak voor het bespreken van uw wensen.

Kunstschilder Margot Kikkertwww.margotkikkert.nl
Tekeningen, schilderijen en ontwerpen.

Praktijk M¿rakel
Praktijk M¿rakel is een praktijk voor tekentherapie, creatieve communicatie en leerlingenbegeleiding.

Think Pink Studiowww.thinkpink.studio
“It’s all about how you look at your world”. Wat is jouw verhaal? In de kunst die ze maakt vertelt Mascha Bossuyt kleine verhaaltjes over bijzondere momenten. Hout is de hoofdrolspeler in de kunstwerken die ze creëert. Mascha recyclet het hout en bewerkt dit tot een schilderij of sculptuur. De nerven van het hout maken de omgeving: bijvoorbeeld de zee en de lucht. Met pyrografiekunst (houtbranden) geeft zij het hout betekenis. Alle kunststukken worden handgemaakt in Mascha’s atelier in Rhenen en via haar shop worden zij wereldwijd verkocht.