INSCHRIJVEN DAG VAN DE FOTOGRAFIE

Overzicht

Datum: 21 september 2015

Op zaterdag 10 oktober organiseren het Cultuurplatform en Fotostudio Jolanda Gilles de eerste ‘Dag van de Fotografie’ in Rhenen met exposities, workshops en een fotowedstrijd. Voor Rhenense (amateur)fotografen bestaat de mogelijkheid om hun foto’s te exposeren in het leegstaande winkelpand van Jac Wegh aan de Muntstraat 4. Ook zijn er workshops op verschillende locaties. Heb je belangstelling om mee te doen, schrijf je in!

 

Programma Dag van de Fotografie
» Expositie van het werk van Rhenense fotografen in leegstaand winkelpand van Jac Wegh
» Fotowedstrijd 10 hoogtepunten van Rhenen
» Expositie van 15 portretten van bewoners van de Tollekamp in het zorgcentrum (foto’s Riek van der Mast)
» Drie fotografieworkshops op locatie
» Ludieke fotoattractie voor publiek

 

Expositie Rhenense fotografen
De expositie in het winkelpand van Jac Wegh aan de Munstraat 4 is open voor publiek van 12.00 tot 17.00 uur. (Amateur)fotografen kunnen maximaal 10 foto’s inbrengen. Men dient zelf te zorgen voor de presentatie van de foto’s op statief, ezel o.i.d. Deelname aan de expositie is kosteloos. Desgewenst mogen foto’s worden verkocht. Inschrijven voor deelname kan t/m 30 september door een berichtje te sturen naar coordinator@cultuurinrhenen.nl.

 

Fotowedstrijd 10 hoogtepunten van Rhenen
Voor een winterversie van het grote informatiebord op het Rhenense NS station kunt u foto’s insturen van herfst/winterfoto’s van Rhenen en omgeving, welke een impressie geven van (één van) de tien hoogtepunten van Rhenen. De winnende foto’s worden in het najaar 2016 op groot formaat gepubliceerd. Kijk hier voor meer informatie.

 

Workshop Fotobewerking door Ben Veenhoven van foto Leenarts uit Wageningen
Van 10.00 uur tot 12.00 uur. Voor deze workshop dient u zelf een laptop mee te brengen en wordt een bijdrage in de kosten van € 12,50 gevraagd (normaal kost deze workshop € 80). Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De workshop vindt plaats op Muntstraat 4.

 

Workshop Portretfotografie door Jolanda Gilles
Van 10.00 uur tot 12.00 uur. Voor deze workshop dient u zelf een camera mee te brengen. Het volgen van de workshop is gratis. Maximaal 20 deelnemers. Deze workshop wordt gegeven in de Fotostudio van Jolanda Gilles aan de Fred. van de Paltshof 42.

 

Workshop Kijken naar Licht door Nanny van Ommeren
Van 14.00 uur tot 17.00 uur. Voor deze workshop dient u zelf een camera mee te brengen. Het volgen van de workshop is gratis. Maximaal 20 deelnemers. Deze workshop vindt buiten plaats bij de ‘Klinkhamer’, Rijksstraatweg 158 in Elst.

 

Inschrijven workshops
T/m zaterdag 3 oktober door een mail te sturen naar coordinator@cultuurinrhenen.nl. Reageer tijdig want vol = vol.

 

Wij zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet!

 

Lea Drost, coordinator@cultuurinrhenen.nl

 

Drukwerk