GROOT SUCCES BIJ JEUGDORKESTEN VAN OG

Overzicht

Datum: 1 januari 2016

Cunerakerk in Kerstsfeer door jeugd van OG

Op 12 december vond in de Cunerakerk het kerstconcert plaats van de opleidingsorkesten van muziekvereniging Ons Genoegen. Het beginnersorkest (S2P) trapte af met mooie solo’s in ‘Beetle Blues’ onder leiding van Bert Groothedde. Daarna speelden ze samen met de leerlingen die muziekoriëntatielessen volgen sinds de herfstvakantie. Ze lieten tal van varianten van ‘Mieke heeft een Lammetje’ horen op blokfluit met orkest.

 

Let it go
Na een spannend muzikaal verhaal over een spin was het de beurt aan het middenorkest (M4F). Zij begonnen met ‘Let it go’ uit de film Frozen onder leiding van dirigent Olaf Baeke, die zich voor gelegenheid had omgekleed tot Olaf de sneeuwman. Daarna speelden ze onder andere het muzikale verhaal van ‘de Notenkrakersuite’ dat zich in de kerstdagen afspeelt.

 

De orkesten vormden samen tot slot een orkest van meer dan 60 muzikanten en brachten ‘We wish you a merry Christmas’ en ‘Jingle Bells’ ten gehore. ‘Een orkest om trots op te zijn’, sprak de voorzitter van de sector jeugd en opleidingen.

 

Kersconcert OG 2015

 

We bedanken het Cultuurplatform Rhenen, Albert Heijn Rhenen en Hubo Mol voor hun bijdrage/medewerking.

 

Kijk voor een impressie op de Facebook pagina van de muziekvereniging: https://www.facebook.com/onsgenoegen.rhenen

 

logo-OGprofiel