Glaskunst van Baumann en Baumann

Overzicht

Datum: 24 februari 2017

Justa en Erik Baumann creëren objecten van glas. Dit doen zij doormiddel van glassfusing, het laten smelten van glas. Justa en Erik maken van glas diverse werken, waarbij u kunt denken aan schalen, objecten voor in de tuin, glashangers voor het raam en voor het raam staand glaswerk. Ook werken zij in opdracht.

 

De glasobjecten zijn zeer divers. Zo kunt u bij Baumann en Baumann terecht voor een klein glashangertje met spang of kettinkje, bijzonder leuk als cadeautje. Ook als het gaat om een uniek cadeau voor bijvoorbeeld een jubileum of in een nieuw huis kunt u bij Justa en Erik terecht.

 

Glaskunst in Rhenen - Baumann en Baumann glasfusen - glasworkshops - exposities - glaskunst in opdracht - cadeaus

 

Naast de productie van glaskunst geeft Baumann en Baumann workshops van gemiddeld 3 uur of langer, waarbij plaats is voor maximaal 4 personen per keer. Tijdens deze workshops leert u onder ander glas te snijden, een compositie te maken en wordt er aandacht besteed aan (basis)kennis van het fusen en materiaal. Na deze middag heeft u verschillende dingen van glas gesneden. Het zelfgemaakte glaswerk kan niet gelijk meegenomen worden; dit heeft te maken met het stookproces.

 

De workshops vinden plaats in het atelier van Baumann en Baumann in Rhenen, dat elke eerste zaterdag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur is geopend. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken, om geheel vrijblijvend te komen kijken.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Baumann en Baumann.