GESLAAGDE LANCERING KWARTETSPEL SLAG OM DE GREBBEBERG

Overzicht

Datum: 17 november 2015

De Gedachtenishal was een prima locatie voor de lancering van het kwartetspel Slag om de Grebbeberg. Onder grote belangstelling kregen de, nu oud leerlingen van de Willem Teellinckschool uit Achterberg “hun” kwartetspel uitgereikt door burgemeester Hans van der Pas. Ook kregen zij alle gelegenheid om te vertellen hoe ze op het idee waren gekomen en hoe de taakverdeling geregeld was. Zelfs een ziek lid van het clubje werd ingezet.

 

Het kwartetspel is één van de producten van het Scholenproject 75 jaar Slag om de Grebbeberg. Voor alle basisscholen in Rhenen en de regio zijn 10 exemplaren beschikbaar. De scholen die verhinderd waren op 11 november kunnen hun kwartetten afhalen bij de Historische Vereniging in de Commanderij, boven Gemeentemuseum het Rondeel, Kerkstraat 3, elke dinsdagmiddag tussen 14.00 u en 16.00 u.
De Historische Vereniging Rhenen start vanaf dinsdag 17 november a.s. de verkoop van de kwartetten á € 7,50 bij Gemeentemuseum Het Rondeel en de VVV. De opbrengst gebruikt de Historische Vereniging voor toekomstige educatieve projecten.
Meer informatie Henny Boor, HBoor21@planet.nl

 

historische vereniging rhenen

 

Fotocredits: Leo Schoonhoven