Geslaagd Midwintercircus Rhenen 2017

Overzicht

Datum: 31 december 2017

Rhenen, 27 december – Doorgaans is de dag na kerst een dag om rustig aan te doen. En waar kon dat dit jaar beter dan bij het Midwintercircus Rhenen?

 

Voor de vierde keer op rij organiseerde Circus op de Utrechtse Heuvelrug deze familieshow. Het publiek kon genieten van een drietal voorstellingen, te beginnen met de act ‘Me, myselfie and I’ van de volwassen circusgroep uit Rhenen. Ondanks uitval door zieken werd hier toch een leuke presentatie neergezet. Daarna lieten twee jongvolwassen acrobaten zien wat je kunt bereiken als je als jonge leerling begint met circusles. Een mooie aaneenschakeling van diverse acrobatische toeren, prachtig om te zien!

 

 

Na de pauze was het de beurt aan Job van de Circus Factory. Hij liet jong en oud schateren met zijn show ‘Gestoord’. Na deze mooie afsluiter mocht ook het publiek zelf aan de gang om uit te proberen of ze zelf ook wat circustechnieken onder de knie konden krijgen. En als kers op de taart was er bij het weggaan een demonstratie vuurjongleren. Buiten natuurlijk, want: veiligheid voor alles!

 

Circus op de Utrechte Heuvelrug kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Want wat is er mooier om te zien hoe het publiek geniet van de circusacts? En wie weet zien we nog wat bezoekers terug tijdens de lessen. Dan kunnen zij volgend jaar laten zien hoe leuk circus is!

 

Interesse in de lessen of een leuk (kinder)feestje? Neem een kijkje op de website.