Expositie in Zeist van Ans Strik en Annie Timmerman

Overzicht

Datum: 22 februari 2017

De Rhenense kunstenaressen Annie Timmerman en Ans Strik gaan samen exposeren in woonzorgcentrum “De Looborch” in Zeist. Hun werk is te bezichtigen van 8 maart tot eind april. Beiden hebben een heel verschillende stijl van werken waardoor de expositie gevarieerd zal zijn.

 

Annie Timmerman-Stroeve schildert sinds 2005. Ze heeft vele cursussen gedaan en volgt momenteel lessen bij Evelien van Os, Atelier “De Laarse Berg”  in Rhenen. Ze fotografeert graag in de natuur en maakt voor haar werk gebruik van eigen foto’s.  Daarnaast maakt ze ook abstracte, soms geometrische schilderijen. Ze werkt voornamelijk met acrylverf in veelal vrolijke heldere kleuren. U kunt haar bereiken via: annie.stroeve@gmail.com.

 

Kunst uit Rhenen - Expositie van Annie Timmerman en Ans Strik in Zeist - Schilderij van Annie Timmerman

 

Ans Strik–van Ommeren tekende als kind al veel en in 2014 is ze op les gegaan bij Eveline van Os in Rhenen. Ze maakt pastelkrijttekeningen en werkt met grafietpotlood. Huisdieren tekenen is haar grote hobby. In opdracht heeft ze al vele eigenaren van honden, poezen en paarden blij gemaakt met haar werk. Maar ook van andere onderwerpen maakt ze krijttekeningen. U kunt haar bereiken via: adans.strik@gmail.com.

 

Kunst uit Rhenen - Expositie van Annie Timmerman en Ans Strik in Zeist - Schilderij van Annie Timmerman

 

Woonzorgcentrum “De Looborch” bevindt zich aan de Woudenbergseweg 42.