Expositie in Medisch Centrum Rhenen

Overzicht

Datum: 6 oktober 2017

Jaarlijks exposeren de cursisten van atelier De Laarse Berg hun werk gedurende 3 maanden in Medisch Centrum Rhenen. De cursisten werken naar aanleiding van een thema/opdracht of, als men wil, naar een eigen idee.

 

De gebruikte technieken zijn verschillend, olie-acrylverf,pastel ,gemengde techniek , grafiet, aquarel. Tijdens de lessen kom je erachter welke techniek en werkwijze het best bij de cursist(e) past. Hierdoor zijn de werken ook heel divers , van fijnschilderen tot abstract met veel materie en een dikke verf laag.

 

De 17 werken zijn tot en met 10 januari te bezichtigen op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur in de wachtruimte van het Medisch Centrum Rhenen, gevestigd aan de Nieuwe Veenendaalseweg 51A.

 

Info
De cursus is niet alleen voor gevorderden, maar ook voor mensen die geen ervaring hebben met tekenen of schilderen. De begeleiding vindt plaats op individuele basis.

 

Atelier De Laarse Berg van Evelien van Os is gevestigd aan de Boslandweg 2 in Rhenen. Het is bereikbaar via e-mail of 06 38 26 93 94 (niet voor aquisitie). Meer informatie is te vinden op de website van Evelien.