Expo “Grenzeloze Groei” geopend

Overzicht

Datum: 20 oktober 2016

Op vrijdag 14 oktober is de tentoonstelling “Grenzeloze Groei” onder grote belangstelling geopend in Museum het Rondeel. Na het openingswoord, uitgesproken door José Dicker, kunstenares uit Elst en medewerker van het museum, werd de tentoonstelling uitgebreid bekeken onder het  genot van een hapje en drankje.

 

“Grenzeloze Groei” toont het werk van 11 lokale kunstenaars die aan de hand van hun werken vertellen over de grenzen die zij tegen gekomen zijn in hun carrière. Het resultaat is een verrassend persoonlijke tentoonstelling. Terwijl sommige kunstenaars tegen de grens van materiaalgebruik aan liepen, vertellen anderen over persoonlijke grenzen die zij tegenkwamen. Dat betekent dat soms niet alleen werkwijzen veranderden maar ook de visie op het leven en eigen werk.

 

De werken van Marianne Stam, Wija Berends, Wim de Haas, Baumann en Baumann, Winfried van den Maagdenberg, Henk van de Vis, Renk Ruiter, Arris Tijsseling, Pauline Vroom, Yvonne van Hoogstraten en Jeanette Jansen zijn tot en met zaterdag 7 januari te bezichtigen in Museum “Het Rondeel”, Kerkstraat 1, Rhenen. Het museum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur.

 

Meer informatie vindt u op de Facebookpagina van het museum.