Expo Ans Strik, Ina Feringa en Annie Timmerman

Overzicht

Datum: 17 oktober 2018

Tot eind december 2018 exposeren Ans Strik, Ina Feringa  en Annie Timmerman met een aantal werken in het Medisch Centrum in Rhenen. In het afgelopen jaar hebben de drie kunsteressen weer een aantal interessante schilderijen gemaakt, waaronder twee impressies van Rhenen in de 17e eeuw door Annie. De werken hangen in de wachtkamer en gang van het Medisch Centrum.

 

Kunst uit Rhenen - Schilderij Ans Strik

 

Ans Strik
Ans Strik–van Ommeren tekende als kind al veel en in 2014 is ze op les gegaan bij Eveline van Os in Rhenen. Ze maakt pastelkrijttekeningen en werkt met grafietpotlood. Huisdieren tekenen is haar grote hobby. In opdracht heeft ze al vele eigenaren van honden, poezen en paarden blij gemaakt met haar werk. Maar ook van andere onderwerpen maakt ze krijttekeningen. U kunt haar bereiken via: adans.strik@gmail.com.

 

Kunst uit Rhenen - Schilderij Ina Feringa

 

Ina Feringa
Als kind tekende Ina Feringa graag en was zij creatief. Met die te keningen won zij kleine prijsjes. Later in haar jeugd (10 tot 20 jaar) werkte Ina vooral met inkt, ecoline, waterverf en pastelkrijt.Ina Feringa heeft een passie voor het schilderen van voornamelijk dieren. Vooral koeien, kippen, honden, katten en vogels vormen daarbij een bron van inspiratie. Daarnaast schildert Ina ook graag bloemen en landschapen en verwerkt ze haar eigen fantasie op doek.  Ina Feringa probeert dan ook een mooi en spannend schilderij van te maken. En als het schilderij klaar is, kan ik daar blij van worden en haal er veel voldoening uit. U kunt haar bereiken via: inaferinga@ziggo.nl.

 

Kunst uit Rhenen - Schilderij Annie Timmerman

 

Annie Timmerman
Annie Timmerman-Stroeve schildert sinds 2005. Ze heeft vele cursussen gedaan en volgt momenteel lessen bij Evelien van Os, Atelier “De Laarse Berg” in Rhenen. Ze fotografeert graag in de natuur en maakt voor haar werk gebruik van eigen foto’s.  Daarnaast maakt ze ook abstracte, soms geometrische schilderijen. Ze werkt voornamelijk met acrylverf in veelal vrolijke heldere kleuren. U kunt haar bereiken via: annie.stroeve@gmail.com.

Medisch Centrum Rhenen is gevestigd aan de Nieuwe Veenendaalseweg 51A.