Zelfportret schrijven bij Schrijfpassie (2020)

Overzicht

Schrijfworkshop in Rhenen - 'Zelfportret schrijven'

Datum: 12 mrt 2020

Uit de “Cursus in Wonderen” (auteur onbekend):

Ik accepteer mezelf volledig.
Ik accepteer mijn kracht en mijn zwakheden,
mijn gaven en mijn tekortkomingen,
mijn goede eigenschappen en mijn gebreken.
Ik accepteer mezelf volledig als mens….”

Met deze woorden schrijf je in deze workshop de mooiste versie van jezelf.
Je pen als schilderkwast, je schrijfblok als doek. Je neemt een foto van jezelf mee en daar gaan we mee aan de slag. Door middel van creatieve schrijfoefeningen laat ik, Conny Plomp (zie foto), je een heel ander beeld zien van jezelf, dan dat je dagelijks in de spiegel ziet. Uiteindelijk neem je een zelfportret mee naar huis, die de moeite waard is om in te lijsten. Verras je zelf tijdens de workshop Zelfportret schrijven.

Schrijfworkshop in Rhenen - Zelfportret schrijven

Over Schrijfpassie
Sinds haar 13e jaar schrijf Conny al dagboeken. Ze wist niet dat er een hele “industrie” was ontstaan rond het fenomeen dagboekschrijven. Conny ontdekte dat er cursussen waren en schrijfcoaches, boeken over dit onderwerp en websites. Haar belangstelling werd gewekt door de cursus “Luisteren naar je pen” van Christine de Vries en boeken van Nathalie Goldberg en Julia Cameron. In het Lioba klooster in Egmond aan Zee volgde Conny Plomp de cursus ‘Luisteren naar je pen”. Het werd een ervaring die haar toekomst zou veranderen. Ze ontdekte een nieuwe passie! Conny Plomp heeft zich laten certificeren als cursusleidster voor “Luisteren naar je pen” en in het voorjaar van 2010 is “SchrijfPassie” geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Ook bij Zelfportret schrijven werkt Conny graag met, voor en in dialoog met mensen en het geven van schrijfcursussen en -workshops voldoen perfect aan dit ideaal. Schrijvend luisteren naar wat er in je verborgen ligt, is erg verrassend wanneer jezelf daarvoor toestemming geeft. Schrijfpassie wil anderen laten delen in het plezier van schrijven. Het is bijzonder te zien dat mensen, die zeggen niet te kunnen schrijven, tot creatieve expressie komen met behulp van schrijftechnieken.  Sta je er open voor, dan kan deze vorm van schrijven ook een bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling, al wil Conny Plomp wel nadrukkelijk stellen dat de cursussen en workshops geen (vervanging van) therapie zijn, maar dat ze misschien wel een therapeutisch effect kunnen hebben.

Locatie

Majoor Jacomettiweg 19 Rhenen

Tijden

Begint 12 mrt 2020 om 19:30 uur
Eindigt 12 mrt 2020 om 22:00 uur

Toegangsprijs

€ 30,= p/p

Contactgegevens

schrijfpassie-jpg