Workshop Levenskaart 2020 bij Schrijfpassie

Overzicht

Schrijfworkshop in Rhenen - Workshop Levenskaart bij Schrijfpassie

Datum: 16 jan 2020

Op 16 januari kunt u deelnemen aan de workshop Levenskaart 2020 bij Schrijfpassie. In deze tijd waar navigatie op allerlei manieren beschikbaar is, is een kaart een uitstervend fenomeen. Op de kaart die je in deze workshop gaat maken, staat de menselijke ervaring centraal.

Samen met Conny Plomp ga je een kaart maken waar je jouw levensweg optekent via metaforen en vervolgens neem je deze kaart als uitgangspunt voor je teksten. “Bijvoorbeeld: het vliegtuig waar jij je man hebt ontmoet, heet geen Schiphol, maar Vleugels. Alaska is vervangen door de Wouden van Overweldiging, de stranden liggen bij Goede Vrienden de kuuroorden heten Herbeleving en Berusting” (pagina 8 uit de Grote Atlas van de Belevingswereld, De Harmonie).

Kortom, laat je verrassen door wat je tegenkomt tijdens de workshop Levenskaart 2020.

Schrijfworkshop in Rhenen - Workshop Levenskaart bij Schrijfpassie

Over Schrijfpassie
Sinds haar 13e jaar schrijf Conny al dagboeken. Ze wist niet dat er een hele “industrie” was ontstaan rond het fenomeen dagboekschrijven. Conny ontdekte dat er cursussen waren en schrijfcoaches, boeken over dit onderwerp en websites. Haar belangstelling werd gewekt door de cursus “Luisteren naar je pen” van Christine de Vries en boeken van Nathalie Goldberg en Julia Cameron. In het Lioba klooster in Egmond aan Zee volgde Conny Plomp de cursus ‘Luisteren naar je pen”. Het werd een ervaring die haar toekomst zou veranderen. Ze ontdekte een nieuwe passie! Conny Plomp heeft zich laten certificeren als cursusleidster voor Luisteren naar je pen en in het voorjaar van 2010 is Schrijfpassie geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Ook bij de workshop Levenskaart 2020 werkt Conny graag met, voor en in dialoog met mensen en het geven van schrijfcursussen en -workshops voldoen perfect aan dit ideaal. Schrijvend luisteren naar wat er in je verborgen ligt, is erg verrassend wanneer jezelf daarvoor toestemming geeft. Schrijfpassie wil anderen laten delen in het plezier van schrijven. Het is bijzonder te zien dat mensen, die zeggen niet te kunnen schrijven, tot creatieve expressie komen met behulp van schrijftechnieken. Sta je er open voor, dan kan deze vorm van schrijven ook een bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling, al wil Conny Plomp wel nadrukkelijk stellen dat de cursussen en workshops geen (vervanging van) therapie zijn, maar dat ze misschien wel een therapeutisch effect kunnen hebben.

Meer informatie is te vinden op de site van Schrijfpassie.

Locatie

Majoor Jacomettiweg 19 Rhenen

Tijden

Begint 16 jan 2020 om 19:30 uur
Eindigt 16 jan 2020 om 22:00 uur

Toegangsprijs

€ 30,= p/p

Contactgegevens