Winter thema workshop bij Schrijfpassie

Overzicht

Cursus in Rhenen - Workshop 'Winter' bij Schrijfpassie

Datum: 08 jan 2019

De winter is een tijd bij uitstek om te reflecteren bij een warme beker chocolademelk. We staan bij deze workshop in het kader van de vier seizoenen stil bij het thema ‘doorgaan’.

Januari staat traditiegetrouw in het teken van een nieuw begin: goede voornemens en het gevoel van ‘een nieuwe ronde nieuwe kansen’. Maar er is ook veel wat doorgaat in het nieuwe jaar. Dingen waarmee we moeten doorgaan, omdat we geen keus hebben. Dingen waarmee we willen doorgaan, omdat we ze als positief ervaren. En dingen waarvan we hopen dat ze doorgaan, omdat we er dankbaar voor zijn.

Bij ‘Winter’ gaat het niet om ‘mooi’ schrijven, maar om het plezier in schrijven. Kennis of ervaring is dan ook niet vereist voor deelname. Neem dit moment voor je zelf na de december drukte en laat je inspireren door wat er schrijvend naar boven komt.

Cursus in Rhenen - Workshop Winter bij Schrijfpassie

Over Schrijfpassie
Sinds haar 13e jaar schrijf Conny al dagboeken. Ze wist niet dat er een hele “industrie” was ontstaan rond het fenomeen dagboekschrijven. Conny ontdekte dat er cursussen waren en schrijfcoaches, boeken over dit onderwerp en websites. Haar belangstelling werd gewekt door de cursus “Luisteren naar je pen” van Christine de Vries en boeken van Nathalie Goldberg en Julia Cameron. In het Lioba klooster in Egmond aan Zee volgde Conny Plomp de cursus ‘Luisteren naar je pen”. Het werd een ervaring die haar toekomst zou veranderen. Ze ontdekte een nieuwe passie! Conny Plomp heeft zich laten certificeren als cursusleidster voor “Luisteren naar je pen” en in het voorjaar van 2010 is “SchrijfPassie” geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Ook bij ‘Winter’ werkt Conny graag met, voor en in dialoog met mensen en het geven van schrijfcursussen en -workshops voldoen perfect aan dit ideaal. Schrijvend luisteren naar wat er in je verborgen ligt, is erg verrassend wanneer jezelf daarvoor toestemming geeft. Schrijfpassie wil anderen laten delen in het plezier van schrijven. Het is bijzonder te zien dat mensen, die zeggen niet te kunnen schrijven, tot creatieve expressie komen met behulp van schrijftechnieken.  Sta je er open voor, dan kan deze vorm van schrijven ook een bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling, al wil Conny Plomp wel nadrukkelijk stellen dat de cursussen en workshops geen (vervanging van) therapie zijn, maar dat ze misschien wel een therapeutisch effect kunnen hebben.

Locatie

Majoor Jacomettiweg 19 Rhenen

Tijden

Begint 08 jan 2019 om 09:30 uur
Eindigt 08 jan 2019 om 12:30 uur

Toegangsprijs

€ 25,= p/p (Bij inschrijving aub telefoonnummer vermelden)

Contactgegevens