Soooph exposeert in De Vlam in Rhenen

Overzicht

Tentoonstelling in Rhenen - Foto's van Soooph in De Vlam

Datum: 01 sep 2019

Van 1 september tot 11 november kunt u inDe Vlam in Rhenen naar een expositie van de Rhenense fotografe Sophie Roessingh, beter bekend als Soooph. Meest in het oog springende kenmerk van haar werk is dat zij haar modellen op een ongedwongen manier in beeld brengt. Dit kan in alledaagse situaties zijn of op specifieke locaties. Emotie, interactie en de puurheid van de situatie dat legt zij vast. Zo ook in de portrettenserie op de expositie in De Vlam.

Wat is een van de meest belangrijke momenten van de dag? Op welk moment maken we verbinding met elkaar? Tijdens de maaltijd! Hier praten en lachen we met elkaar of maken we ruzie. Soooph heeft een aantal van deze momenten vastgelegd. In verschillende contexten en gezinnen. Dit levert een spannend en indringend palet beelden op.

De foto-expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het gebouw. Voor meer info over Soooph is hier te vinden.

Tentoonstelling in Rhenen - Foto-expositie van Soooph in De Vlam

Over De Vlam
De Vlam is de naam van de vereniging Vrijzinnigen Rhenen en van het gebouw aan de Beukenlaan. De Vlam is ook het logo van vrijzinnigen in binnen- en buitenland en staat symbool voor bron van inspiratie en verlichting.

“Vrijzinnig” wil in dit verband zeggen dat de leden zich vrij en ongebonden voelen in hun geloof of levensovertuiging. Niets of niemand heeft bij dit kerkgenootschap de waarheid in pacht, maar wel zijn de leden, begunstigers en vrienden van De Vlam, samen of individueel op zoek naar schoonheid, zin en betekenis in hun leven.

Daarbij laat men zich inspireren door de christelijke traditie, maar staat ook open voor andere religieuze of wijsgerige bronnen. Daarnaast is er veel aandacht voor de raakvlakken met beeldende kunst en cultuur, natuur, wetenschap en actuele maatschappelijke ontwikkelingen.

Men vormt een gemeenschap met de blik naar buiten gericht en ziet De Vlam het liefst als een levendige ontmoetingsplaats voor bezinning en inspiratie waar mensen van verschillend pluimage zich welkom weten en thuis voelen.

Toegangsprijs

N.v.t.

Contactgegevens