Sonos Trio bij De Korenwinde

Overzicht

Concert in Rhenen - Sonos Trio bij De Korenwinde

Datum: 07 dec 2019

Op 7 december kunt u in De Vlam in Rhenen naar een concert van het Sonos Trio. Het Sonos Trio is ontstaan vanuit een sterke muzikale chemie en een gedeelde passie voor kamermuziek. Het pianotrio is voor de spelers de ideale combinatie omdat de individuele instrumenten samen voor een perfecte balans vormen. Daarnaast is het repertoire voor pianotrio ongelofelijk rijk.

Caspar Vos studeerde piano bij Frank Peters aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem en bij Jan Wijn aan het Amsterdams Conservatorium. Hier ontmoette hij celliste Ketevan Roinishvili. Naast optredens als solist is hij ook een gepassioneerd kamermuziekspeler.

Concert in Rhenen - Sonos Trio bij De Korenwinde - Caspar Vos

De Canadees-Chinese Cordelia Paw ontving het felbegeerde Artist Diploma van de Yale School of Music. Cordelia studeert nu aan het Conservatorium van Amsterdam bij Vera Beths.

Concert in Rhenen - Sonos Trio bij De Korenwinde - Cordelia Paw

De Georgische Ketevan Roinishvili behaalde in 2014 haar masters ‘cum laude’ bij Floris Mijnders aan het Amsterdams Conservatorium. In 2013 ontving Ketevan de Radio 4-studiebeurs in het ‘Dutch Classical Talent’-concours. Cordelia en Ketevan komen elkaar vaak tegen in het remplaçantencircuit.

Concert in Rhenen - Sonos Trio bij De Korenwinde - Ketevan Roinishvili

Het Sonos Trio speelt tijdens dit Korenwinde Concert werken van Haydn, Schumann en Dvořák.

Over De Korenwinde
Stichting Concerten De Korenwinde organiseert jaarlijks in Rhenen zes of zeven concerten met klassieke kamermuziek, zoals Sonos Trio. Voor deze concerten is De Vlam in Rhenen de vaste locatie, met ca. 80 zitplaatsen. De concerten hebben een lage drempel en kenmerken zich door kleinschaligheid, intimiteit en direct contact tussen musici en publiek.

Meer informatie staat op de website. Daar kunt u ook kaartjes en abonnementen bestellen.

Abonnementen 2019 – 2020
De prijzen zijn ten opzichte van vorig jaar gelijk gebleven. U kunt een keuzeabonnement nemen voor 4 of 5 concerten, maar u kunt natuurlijk ook een volledig abonnement voor alle 6 concerten aanschaffen. Het keuzeabonnement wordt verstrekt als knipkaart, zodat u zelf kunt bepalen welke concerten u bijwoont. Een abonnement biedt u een flinke korting ten opzichte van het kopen van losse kaartjes, en voor donateurs is de korting nog hoger! Voor het bestellen van abonnementen kunt u hier terecht.

Foto’s: Foppe Schut

Locatie

Beukenlaan 2 Rhenen

Tijden

Begint 07 dec 2019 om 20:00 uur

Toegangsprijs

27 Jaar en ouder: € 18,=
19 t/m 26 jaar: € 12,=
Jongeren t/m 18 jaar: Gratis

Contactgegevens