Second star to the Right betovert (middag)

Overzicht

Musical uit Rhenen - Dance With Joy speelt Second star to the right in De Lampegiet in Veenendaal

Datum: 26 mei 2018

Second star to the Right, de dansmusical die u betovert!

Second star to the Right is een schitterend spektakel met zang, dans en spel, geschikt voor het hele gezin. De dansers van Dance with Joy nemen u in deze dansmusical mee naar de wondere wereld van Peter Pan. Aan het einde van het verhaal, geschreven door J.M. Barrie, is kapitein Haak opgegeten door de krokodil. Ook spelen Peter Pan en zijn elfje Tinkerbell nog steeds in Neverland en zijn Wendy en de andere kinderen al lang volwassen geworden. Hun avonturen in Neverland zijn lang geleden en lijken wel een droom. Maar Haakje, de dochter van kapitein Haak, zint nog steeds op wraak. Wat maakt dat Peter Pan kan vliegen? U ziet het in Second Star to the Right.

Voor Second star to the Right zijn een kleine 200 kostuums gemaakt en prachtige decorstukken, geschilderd door Willemien Schouten. De instudering van Second star to the Right was in handen van Aranka Bonants en Miriam Eykelboom.

Second star to the Right is de twaalfde productie van Ballet- en Dansschool Dance with Joy uit Rhenen. De uitvoeringen van Second star to the Right vind plaats in theater De Lampegiet in Veenendaal.

Choreografie en regie: Nica Bonants-van der Windt.

Kaarten (middag € 12,50 en avond € 15,=) zijn aan de zaal verkrijgbaar vanaf een halfuur voor aanvang van de voorstelling. Pinnen is niet mogelijk.

Musical uit Rhenen - Dance With Joy speelt Second star to the right in De Lampegiet in Veenendaal

Over Dance with Joy
Ballet- en dansschool Dance with Joy geeft lessen voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar. Wekelijks (met uitzondering van de schoolvakanties) krijgen de leerlingen een dansles, waarin het aanleren van de klassieke ballettechniek, free movement (moderne bewegingen uit het meer eigentijdse repertoire) en caractère (nationale dansen zoals ze voorkomen in de grote balletten zoals de Russische dans in ‘de Notenkraker’) centraal staan. We werken in kleine lesgroepen, zo blijft individuele aandacht gewaarborgd. Kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Daarnaast besteedt Dance with Joy veel aandacht aan een goede basistechniek, daar deze als fundament dient voor alle dansvormen, maar ook komen muzikale vorming, expressie en performance skills aan bod. Balletschool Dance with Joy is opgericht door Nica Bonants-van der Windt in 1993 in Veenendaal. Daarna is ze in 1994 ook  begonnen met balletlessen in Rhenen. Momenteel zijn er lessen voor verschillende niveau’s en leeftijdsgroepen. ​De lessen worden gegeven volgens de methode van de Royal Academy of Dance, ’s werelds grootste organisatie op het gebied van danseducatie.

Locatie

Kerkewijk 10 Veenendaal

Tijden

Begint 26 mei 2018 om 14:00 uur
Eindigt 26 mei 2018 om 16:15 uur

Toegangsprijs

€ 12,50 p/p (pinnen is niet mogelijk)

Contactgegevens