Schrijven tussen de koeien 2019

Overzicht

Schrijfworkshop in Rhenen - Schrijven tussen de koeien met Schrijfpassie

Datum: 23 mei 2019

Aan de rand van Veenendaal, pal naast de Grift, ligt aan de Rauweveldseweg 1 het melkveebedrijf van Co en Gea van Laar. Een idyllisch plekje om te onthaasten en te genieten van de natuur. Co en Gea hebben ongeveer 40 melkkoeien en daarnaast jongvee. Je bevindt je dus op de ideale locatie voor Schrijven tussen de koeien 2019.

Schrijven tussen de koeien 2019 is een geweldige ervaring. Je komt in de vertraging. De schrijfopdrachten zijn uitnodigend en versterken het gevoel van ontstressen. Koeien laten zich niet leiden door de waan van de dag. Zij nemen het leven zoals het komt en gaan de strijd niet aan. Ze zijn stevig geaard op vier poten. Laat je tijdens Schrijven tussen de koeien 2019 verrassen door het goede koeienleven, net als de Vlaamse schrijver Herman de Coninck:

Gendray

De koe. Hoe ze het al eeuwen
met hetzelfde ontwerp moet doen.
Zoiets als de Volkswagen-kever:
de koe-koe.

Maar hier liggen er mooie, meisjes haast,
godinnen van het starren, hun grote
stofzuigerzakken volgegraasd, lichtjes verbaasd
van tevredenheid om dit bestaan.

Een wil, moe van al dat ligwerk,
overeind gaan staan.

Schrijfworkshop in Rhenen - Schrijven tussen de koeien 2019 met Schrijfpassie

Over Schrijfpassie
Sinds haar 13e jaar schrijf Conny al dagboeken. Ze wist niet dat er een hele “industrie” was ontstaan rond het fenomeen dagboekschrijven. Conny ontdekte dat er cursussen waren en schrijfcoaches, boeken over dit onderwerp en websites. Haar belangstelling werd gewekt door de cursus “Luisteren naar je pen” van Christine de Vries en boeken van Nathalie Goldberg en Julia Cameron. In het Lioba klooster in Egmond aan Zee volgde Conny Plomp de cursus ‘Luisteren naar je pen”. Het werd een ervaring die haar toekomst zou veranderen. Ze ontdekte een nieuwe passie! Conny Plomp heeft zich laten certificeren als cursusleidster voor Luisteren naar je pen en in het voorjaar van 2010 is Schrijfpassie geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Ook bij Schrijven tussen de koeien 2019 werkt Conny graag met, voor en in dialoog met mensen en het geven van schrijfcursussen en -workshops voldoen perfect aan dit ideaal. Schrijvend luisteren naar wat er in je verborgen ligt, is erg verrassend wanneer jezelf daarvoor toestemming geeft. Schrijfpassie wil anderen laten delen in het plezier van schrijven. Het is bijzonder te zien dat mensen, die zeggen niet te kunnen schrijven, tot creatieve expressie komen met behulp van schrijftechnieken. Sta je er open voor, dan kan deze vorm van schrijven ook een bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling, al wil Conny Plomp wel nadrukkelijk stellen dat de cursussen en workshops geen (vervanging van) therapie zijn, maar dat ze misschien wel een therapeutisch effect kunnen hebben.

 

Locatie

Rauweveldseweg 1 Veenendaal

Tijden

Begint 23 mei 2019 om 13:30 uur
Eindigt 23 mei 2019 om 16:00 uur

Toegangsprijs

€ 35,= p/p

Contactgegevens