Schrijven op de Greb 2019 met Schrijfpassie

Overzicht

Datum: 22 mei 2019

Tijdens Schrijven op de Greb 2019 schrijf je bij mooi weer met uitzicht op de Neder-Rijn. Verzamelen vindt plaats om 09:00 uur op de parkeerplaats naast de Militair Ereveld Grebbeberg, een kwartier voor aanvang van de workshop. Vervolgens wandelen we in stilte door het Grebbebos naar de Koningstafel. De natuur is onze inspiratiebron. Schrijvend genieten we van het groen om ons heen, de vogels en wie weet loopt er nog een Galloway langs. Laat je verrassen door wat je ziet en hoort en merk wat het met je doet!

Schrijven op de Greb 2019 is niet geschikt voor mensen met een slechte mobiliteit. Wanneer het weer het toelaat schrijven we aan de Koningstafel (zie bannerfoto). De schrijfoefeningen zijn uitnodigend en geschikt voor zowel voor mensen met schrijfervaring als zonder.

Mochten de weergoden ons niet gunstig zijn, dan vindt Schrijven op de Greb 2019 plaats aan Conny’s eettafel, ook op de Grebbeberg.

Workshops in Rhenen - Schrijven op de Greb 2019 door Schrijfpassie

Over Schrijfpassie
Sinds haar 13e jaar schrijf Conny al dagboeken. Ze wist niet dat er een hele “industrie” was ontstaan rond het fenomeen dagboekschrijven. Conny ontdekte dat er cursussen waren en schrijfcoaches, boeken over dit onderwerp en websites. Haar belangstelling werd gewekt door de cursus “Luisteren naar je pen” van Christine de Vries en boeken van Nathalie Goldberg en Julia Cameron. In het Lioba klooster in Egmond aan Zee volgde Conny Plomp de cursus ‘Luisteren naar je pen”. Het werd een ervaring die haar toekomst zou veranderen. Ze ontdekte een nieuwe passie! Conny Plomp heeft zich laten certificeren als cursusleidster voor “Luisteren naar je pen” en in het voorjaar van 2010 is “SchrijfPassie” geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Ook bij Schrijven op de Greb 2019 werkt Conny graag met, voor en in dialoog met mensen en het geven van schrijfcursussen en -workshops voldoen perfect aan dit ideaal. Schrijvend luisteren naar wat er in je verborgen ligt, is erg verrassend wanneer jezelf daarvoor toestemming geeft. Schrijfpassie wil anderen laten delen in het plezier van schrijven. Het is bijzonder te zien dat mensen, die zeggen niet te kunnen schrijven, tot creatieve expressie komen met behulp van schrijftechnieken. Sta je er open voor, dan kan deze vorm van schrijven ook een bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling, al wil Conny Plomp wel nadrukkelijk stellen dat de cursussen en workshops geen (vervanging van) therapie zijn, maar dat ze misschien wel een therapeutisch effect kunnen hebben.

Locatie

T.h.v. Grebbeweg 123 Rhenen (bij slecht weer: Majoor Jacomettiweg 19)

Tijden

Begint 22 mei 2019 om 09:30 uur
Eindigt 22 mei 2019 om 12:00 uur

Toegangsprijs

‚ā¨ 25,= p/p (Bij inschrijving aub telefoonnummer vermelden.)

Contactgegevens