Ontdek de wilde vrouw in jezelf (Ede)

Overzicht

Schrijfcursus in Rhenen - 'Ontdek de wilde vrouw in jezelf' bij Schrijfpassie

Datum: 15 okt 2019

Het opus magnum “De ontembare vrouw als archetype in mythen en verhalen” van Clarissa Pinkola Estés was voor mij, Conny Plomp, de inspiratiebron voor het schrijven van de cursus ‘Ontdek de wilde vrouw in jezelf’.

In contact komen met de wilde vrouw in jezelf is worden wie je in wezen bent, dus samenvallend met je ware natuur. De ware natuur van elke vrouw kenmerkt zich door energie, integriteit, evenwichtigheid en autonomie. Ze weet wie ze is en staat voor wie ze is. Ze stelt gezonde grenzen, leeft van binnen uit, is onafhankelijk van de mening van anderen, maar leeft volgens haar eigen maatstaven. Iedere vrouw draagt hiervan elementen in zich, maar we zijn het vergeten of we hebben onszelf of door een ander laten onderdrukken of door het leven, zoals het zich aandiende.

Tijdens de vier bijeenkomsten, waarvan de eerste plaatsvindt op 30 oktober,  maak je al schrijvend kennis met de wilde vrouw. Het accent ligt op plezier, groei, humor, verwondering, creativiteit, mededogen en respect. Je werkt vanuit verlangen, nieuwsgierigheid, wijsheid en vrouw(en)kracht.

Overige data

  • 22 oktober (19:30 – 22:00 uur)
  • 29 oktober (19:30 – 22:00 uur)
  • 5 november (19:30 – 22:00 uur)

Opgelet! Voor de cursus in Ede is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. “Ontdek de wilde vrouw in jezelf” wordt ook gegeven in Rhenen.

Schrijfcursus in Rhenen - Ontdek de wilde vrouw in jezelf bij Schrijfpassie

Over Schrijfpassie
Sinds haar 13e jaar schrijf Conny al dagboeken. Ze wist niet dat er een hele “industrie” was ontstaan rond het fenomeen dagboekschrijven. Conny ontdekte dat er cursussen waren en schrijfcoaches, boeken over dit onderwerp en websites. Haar belangstelling werd gewekt door de cursus “Luisteren naar je pen” van Christine de Vries en boeken van Nathalie Goldberg en Julia Cameron. In het Lioba klooster in Egmond aan Zee volgde Conny Plomp de cursus ‘Luisteren naar je pen”. Het werd een ervaring die haar toekomst zou veranderen. Ze ontdekte een nieuwe passie! Conny Plomp heeft zich laten certificeren als cursusleidster voor “Luisteren naar je pen” en in het voorjaar van 2010 is “SchrijfPassie” geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Ook bij ‘Ontdek de wilde vrouw in jezelf’ werkt Conny graag met, voor en in dialoog met mensen en het geven van schrijfcursussen en -workshops voldoen perfect aan dit ideaal. Schrijvend luisteren naar wat er in je verborgen ligt, is erg verrassend wanneer jezelf daarvoor toestemming geeft. Schrijfpassie wil anderen laten delen in het plezier van schrijven.

Locatie

De Gasperisingel 32 Ede

Tijden

Begint 15 okt 2019 om 19:30 uur
Eindigt 15 okt 2019 om 22:00 uur

Toegangsprijs

€ 115,= (vier ochtenden incl. btw, koffie/thee en een kleine attentie)

Contactgegevens

schrijfpassie-jpg