Ons Genoegen Promsconcert 2018

Overzicht

Concert in Rhenen - Promsconcert Ons Genoegen Rhenen in de Cunerakerk met onder meer Rene van Kooten

Datum: 21 apr 2018

In een spetterende achtbaan van muziek laten de leden van het Symfonisch Blaasorkest van de 150-jarige Muziekvereniging Ons Genoegen tijdens het Ons Genoegen Promsconcert 2018 horen wat ze in hun mars hebben. Deze groots opgezette show wordt uitgevoerd in samenwerking met enkele landelijk (tv en theater) en lokaal bekende gastartiesten. Een keuze uit verschillende muziekstijlen komt aan bod: klassiek, filmmuziek, musical, pop, disco, rock, ballad en jazz. Uiteraard wordt het Ons Genoegen Promsconcert 2018 afgemaakt met professioneel licht en geluid.

Concert in - Ons Genoegen Promsconcert 2018 - Rene van Kooten

Het Ons Genoegen Promsconcert 2018 wordt uitgevoerd door het Symfonisch Blaasorkest van Ons Genoegen o.l.v. Bastiaan Peek, in samenwerking met:

  • René van Kooten, bekend van radio, tv en musical
  • Bastiaan Sparnaay, bekend uit het musicalvak
  • Froukje Zuidema en Aranka Bonants, beiden oud-leden van Ons Genoegen die nu inmiddels professioneel met zang en dans bezig zijn
  • Coverband ‘Net Alsof’ uit Rhenen
  • Future Fellows: 6 mannelijke leden van het Rhenense popkoor ‘Future’

Ons Genoegen garandeert een jubileumwaardig concert waar deelnemers en publiek reikhalzend naar uitkijken! Het Ons Genoegen Promsconcert 2018 vindt plaats in De Basiliek in Veenendaal.

150 Jaar Ons Genoegen
Ons Genoegen Rhenen is opgericht op 17 februari 1868. In 2018 bestaat de vereniging dus 150 jaar en is daarmee de oudste amateur muziekvereniging van de provincie Utrecht. Bovendien is het één van de oudste van het land. Maar Ons Genoegen is ook steeds nog springlevend en na het het groots opgezette verjaardagsconcert in samenwerking met het Nederlands Blazers Ensemble staan er in het jubileumjaar 2018 nog drie muzikale hoogtepunten op stapel.

Na het Ons Genoegen Promsconcert 2018 vindt op 16 juni in natuurgebied Kwintelooijen het Ons Genoegen Midzomerjeugdfestival plaats en wordt het jubileumjaar op 3 november afgesloten in de Cunerakerk in Rhenen met Muziek met een Twist, waaraan de internationaal bekende mezzosopraan Tania Kross en de Mozambikaanse stemkunstenaar Neco Novellas hun medewerking zullen verlenen. Laat u dus verrassen!

Foto René van Kooten: © Studio Oostrum / Hans Oostrum (met dank aan Agnès van Oeveren)

Locatie

Wiltonstraat 56 Veenendaa;l

Tijden

Begint 21 apr 2018 om 20:00 uur
Eindigt 21 apr 2018 om 22:00 uur

Toegangsprijs

€ 15,= p/p. Deur open om 19:30 uur.

Contactgegevens