Onjaardagsconcert van Music4Fun

Overzicht

Jeugdorkest in Rhenen - Onjaardagsconcert van Musuc4Fun van Ons Genoegen Rhenen

Datum: 09 feb 2019

Zaterdag 9 februari kunnen jong en oud naar het Onjaardagsconcert van Music4Fun. De jonge muzikanten geven dit voor hun 150 jarige muziekvereniging Ons Genoegen in het Huis van de Gemeente van Rhenen. Maar wat is dat, je onjaardag?

De muzikanten hebben dit feestconcert met dirigent Bert Groothedde voorbereid. Het Huis van de Gemeente is voor het Onjaardagsconcert van Music4Fun omgetoverd tot een feestzaal. Maar hoe vier je je onjaardag? Neem je een kado mee? Zou er gedanst worden? Is er wel taart? Zou er ook gezongen worden? Als je om 19:25 uur (en niet eerder) bij de feestzaal bent, ga je het meemaken. We verklappen nog niets. Laat je verrassen!

Jeugdorkest in Rhenen - Onjaardagsconcert van Musuc4Fun van Ons Genoegen Rhenen

Music4Fun (M4F) is het middenorkest van Ons Genoegen Rhenen. Als leerlingen hun A-diploma hebben gehaald, mogen zij in dit orkest meespelen. Het orkest speelt een zeer divers repertoire en geeft leuke concerten. De basis van M4F wordt gevormd door Start2Play (S2P). Dit is het opleidingsorkest van Ons Genoegen Rhenen. Muzikanten die beginnen met een muziekopleiding bij OG, komen ook terecht in dit orkest. Als leerlingen hun A-diploma hebben gehaald, mogen zij doorstromen naar Music4Fun.

Naast muziek maken, staan enthousiasme en gezelligheid heel centraal. Het is een sociaal orkest waarin vele vriendschappen ontstaan!

Over Ons Genoegen Rhenen
De Rhenense muziekvereniging Ons Genoegen (OG) werd opgericht op 17 februari 1868 en bestaat in 2018 dus 150 jaar. Het is daarmee de oudste muziekvereniging in Rhenen en de provincie Utrecht. De leeftijd van de leden is zeer uiteenlopend. Het jongste lid is 8 jaar en het oudste rond de 70 jaar.

Voorheen liep Ons Genoegen ook op straat bij gelegenheden als Koninginnedag en de avondvierdaagse. Sinds 2003 doet zij dat niet meer en is er bewust gekozen om een concertvereniging te zijn. Doordat er meer tijd is voor het repeteren aan concertwerken, gaat de kwaliteit van de concerten omhoog. U kunt dit zelf ervaren bij onder andere het Onjaardagsconcert van Music4Fun.

Locatie

Nieuwe Veenendaalseweg 75 Rhenen

Tijden

Begint 09 feb 2019 om 19:30 uur
Eindigt 09 feb 2019 om 20:30 uur

Toegangsprijs

Gratis (een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld)

Contactgegevens