Man, man, man door Future Fellows (04-12)

Overzicht

Muziek uit Rhenen - Man, man, man van Future Fellows in Cultura Ede

Datum: 04 dec 2018

Na het succes van de eerste avondvullende theatershow, die in het teken stond van onze vaders, is het tijd voor een spetterend vervolg. Ook deze keer staan we weer in theater Cultura in Ede , een prachtige zaal voor een intieme show. Het gaat weer gebeuren ! De data zijn rond, het theater geboekt,het script geschreven,de arrangementen op punt gezet, de schoenen gekocht en er wordt flink geoefend! We liggen op koers voor onze tweede theatershow met als titel Man, man, man.

Deze keer staat de show dus in het teken van de man, of beter : mannen van een zekere leeftijd. Tijdens Man, man, man komen ze in alle soorten en maten voorbij. Alles in een mix van prachtige ballads, meerstemmige popsongs, up-tempo knijters, gedurfde choreografieën, vette knipogen en oorverdovende stiltes. De Fellows benutten alle muzikale hoeken van Cultura weer met begeleiding van een ijzersterke live-band. En vrouwen ? Man, man, man,….. die zijn mééééér dan welkom !!

Man, man, man is ook te zien op 5 en 6 december. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Muziek uit Rhenen - Man, man, man van Future Fellows in Cultura Ede

Over Future Fellows
Future Fellows ontstond in 2009 als onderdeel van popkoor Future uit Rhenen. Zes muzikale vrienden die in de loop van de jaren naam en faam verwierven op kerstfairs, zomerfairs, verzorgingstehuizen en allerlei andere locaties. Het repertoire is veelzijdig, van hele oude Nederlandstalige liedjes tot hedendaagse popsongs. Maar de voorkeur, hoe kan het ook anders gezien onze leeftijd, ligt toch bij de 70-er en 80-er jaren. Samen zijn we ruim 340 jaar en bewijzen daarmee dat muziek en zingen bij elke leeftijd past.

Helaas is er in Rhenen geen geschikte locatie voor een muziektheatershow anders waren we natuurlijk niet naar Ede uitgeweken. De hele organisatie hebben we zelf opgezet, choreografe, zangcoach, licht- en geluid, de live band, het decor, het kostte heel wat tijd en inspanning maar met zo’n vriendenclub gaat dat vanzelf. Alleen tijd voor andere hobby’s is er nu even niet.

Foto’s: © Jessica van Roekel | Fotomomentjes

Locatie

Molenstraat 45 Ede

Tijden

Begint 04 dec 2018 om 20:15 uur
Eindigt 04 dec 2018 om 22:45 uur

Toegangsprijs

€ 17,50 (incl. 2 drankjes)

Contactgegevens

Logo Future Fellows