Lentekriebelsconcert bij Ons Genoegen

Overzicht

Muziek in Rhenen - Lentekriebelsconcert van Ons Genoegen - banner

Datum: 06 apr 2019

De lente kriebelt bij alle muzikanten van muziekvereniging Ons Genoegen (O.G.). Na alle bijzondere concerten van het jubileumjaar laten de muzikanten zich weer van een bijzondere kant zien. Op zaterdag 6 april kunnen jong en oud daarvoor naar de Cunerakerk voor muzikale Lentekriebelsconcert.

Naast de vertrouwde drie orkesten spelen tijdens het Lentekriebelsconcert ook verschillende gelegenheidsensembles. Zo is er een speciale uitvoering van Bohemian Rhapsody en worden ook de saxofoons, hoorns en klarinetten samengevoegd tot een ensemble. Deze ensembles worden afgewisseld met alle bekende orkesten van O.G. Benieuwd naar hoe dit gaat klinken? Kom vooral langs.

Muziek in Rhenen - Lentekriebelsconcert van Ons Genoegen - 2

Het startersorkest zorgt, onder leiding van Anke van der Hoek, dat de ‘lente’ uit de vier jaargetijden van Vivaldi niet ontbreekt. Music4fun krijgt met Bert Groothedde en ‘Mombassa Beat’ de zaal weer in swing. Het Symfonisch Blaasorkest sluit het concert af onder leiding van Willem Zee (foto). Natuurlijk mag een grote toegift niet ontbreken. Hierin spelen meer dan 100 muzikanten op het podium. Zo blijven we trots op onze 151 jaar jonge muziekvereniging. Want na 151 jaar zijn wij nog steeds springlevend!

Concert in Rhenen - Ons-Genoegen - dirigent Willem van Zee

Beginnen de lentekriebels al te komen? Boek dan snel jouw kaarten voor het Lentekriebelsconcert op de website van Ons Genoegen (klik op het logo).

Over Ons Genoegen Rhenen
De Rhenense muziekvereniging Ons Genoegen (OG) werd opgericht op 17 februari 1868 en bestaat in 2018 dus 150 jaar. Het is daarmee de oudste muziekvereniging in Rhenen en de provincie Utrecht. De leeftijd van de leden is zeer uiteenlopend. Het jongste lid is 8 jaar en het oudste rond de 70 jaar.

Voorheen liep Ons Genoegen ook op straat bij gelegenheden als Koninginnedag en de avondvierdaagse. Sinds 2003 doet zij dat niet meer en is er bewust gekozen om een concertvereniging te zijn. Doordat er meer tijd is voor het repeteren aan concertwerken, gaat de kwaliteit van de concerten omhoog. U kunt dit zelf ervaren bij onder andere het Onjaardagsconcert van Music4Fun.

Locatie

Kerkplein 1 Rhenen

Tijden

Begint 06 apr 2019 om 19:00 uur

Toegangsprijs

Volwassenen: € 7,50
12 Jaar tot 18 jaar: € 2,50
Tot 12 Jaar: Gratis

Contactgegevens

Orkest in Rhenen - Lente-logo Ons Genoegen