Kleurrijk Rhenen 2017

Overzicht

Festival in Rhenen - Kleurrijk Rhenen op 19 augustus 2017

Datum: 19 aug 2017

Op zaterdag 19 augustus vindt tussen 13:00 en 17:00 uur Kleurrijk Rhenen plaats in het centrum van Rhenen. Tijdens dit straatfestival worden op diverse locaties in de stad activiteiten georganiseerd en zijn straatartiesten te bewonderen. Van spectaculaire acrobatiek tot fastpainting, van workshops, vertellingen en sport tot mobiele straatartiesten. Hieronder vindt u het programma per locatie.

 

Festival in Rhenen - Rolling Amazones tijdens Kleurrijk Rhenen op 19 augustus 2017

Circusplein (plein bij AH)
In het winkelgebied wordt een circusplein ingericht waar o.a. een fakir/illusionist, goochelaar en Circus Utrechtse Heuvelrug actief zijn. Kinderen kunnen op dit plein worden geschminkt. Er is een optreden van de Rolling Amazones, acrobatiek op roller-skates, en een mogelijkheid een hapje en drankje te nuttigen.

Naar boven

Festival in Rhenen - Novakoski tijdens Kleurrijk Rhenen op 19 augustus 2017

Kunstplein Muntmartre (Muntstraat)
Op het pleintje van de Muntstraat wordt een Montmartre sfeertje gecreëerd door kunstenaars van het Kunstcollectief die werk laten zien en workshops geven. Kunstenaar Steffen Hylkema uit Ede maakt ter plekke een levensgroot kunstwerk (fastpainting). Op dit plein wordt de muziek verzorgd door duo Novakoski (Franse chansons) en accordeon optredens. Ook hier wordt gezorgd voor de inwendige mens.

Naar boven

Festival in Rhenen - Volleybalverenigingen en Basketballvereniging Blackstars tijdens Kleurrijk Rhenen op 19 augustus 2017

Sportplein (Markt)
Op de Fred. v.d. Paltshof wordt een beachvolleybalveld aangelegd waar de volleybalverenigingen een toernooi organiseren. Op het sportplein zal ook basketbalvereniging The Blackstars actief zijn. De catering van dit plein is in handen van de Blackstars.

Naar boven

Festival in Rhenen - Bencha Theater tijdens Kleurrijk Rhenen op 19 augustus 2017

Theaterplein (plein Jumbo)
In de cirkel van het amfitheater zal een meters hoge stelling worden opgebouwd waar de mensen van het Bencha Theater tijdens deze middag drie keer een optreden zullen verzorgen met een Argentijnse tango op hoog niveau. Ook zullen hier optredens zijn van de MOMO Theaterwerkplaats en zijn er living statues te bewonderen. Er staan foodkramen en CV de Cunehearen bemannen hier tot 19:00 uur de bar.

Naar boven

Festival in Rhenen - Diverse organisaties vertellen tijdens Kleurrijk Rhenen op 19 augustus 2017

Vertelplein (pleintje voor Museum Het Rondeel)
Organisaties die zich inzetten voor de ontmoeting van mensen zullen hier diverse activiteiten organiseren. Betrokken partijen  zoals o.a. Zideris, Netwerk voor Nieuwkomers, Vrouwendag Rhenen, de Verteltas, Vertelkring Eva Luna en de Wereldwinkel zijn hier vertegenwoordigd. Ook zal hier ruim aandacht worden besteed aan het Rhenens Kleurrijk Kookboek. Café Caro zal op dit punt de catering voor haar rekening nemen.

Naar boven

Locatie

Rhenen Centrum

Tijden

Begint 19 aug 2017 om 13:00 uur
Eindigt 19 aug 2017 om 17:00 uur

Toegangsprijs

Gratis

Contactgegevens