Klei aan de keukentafel

Overzicht

Boetseercursus in Rhenen - Klei aan de keukentafel bij Mariëlle Wintgens

Datum: 24 sep 2018

Vanaf maandag 24 september en dinsdag 2 oktober kunt u weer bij Mariëlle Wintgens terecht voor de boetseercursus Klei aan de keukentafel. Mariëlle Wintgens geeft bij Klei aan de keukentafel verschillende boetseercursussen op maandagavond en dinsdagochtend bij haar thuis aan de keukentafel.

In huiselijke sfeer, met ruimte voor persoonlijke aandacht, en in een kleine groep gaat u met Mariëlle Wintgens verschillende keramische technieken ontdekken en/of verder ontwikkelen. Denk daarbij aan een duimenpotje, opkneden en werken met rolletjes of plakken klei. Bij ‘Klei aan de keukentafel’ werken we met wit bakkende, rood bakkende en zwart bakkende klei, met fijne en grove chamotte en in steengoed en aardewerk. U kiest zelf wat u gaat maken. Er zijn keramiek boeken aanwezig om inspiratie uit op te doen. Het werk zal gestookt worden in een keramiek oven en er is mogelijkheid het werk te glazuren.

De cursus boetseren is zeer geschikt voor beginners, maar heeft u al meer ervaring met klei, dan bent u ook van harte welkom! Mariëlle Wintgens zal haar best doen u verder uit te dagen in het boetseren met klei.

Boetseercursus in Rhenen - Klei aan de keukentafel bij Mariëlle Wintgens

Cursusdata

Maandagavond (19:30 – 21:30 uur)

  • 24 september
  • 8 oktober
  • 29 oktober
  • 12 november
  • 26 november

Dinsdagochtend (09:30 – 11:30 uur)

  • 2 oktober
  • 16 oktober
  • 6 november
  • 20 november
  • 4 december

Cursus in Rhenen - Marielle Wintgens

Over Mariëlle
Naast het ontwikkelen van haar eigen keramisch werk heeft Mariëlle Wintgens al jaren ervaring met het geven van boetseercursussen en workshops. “Klei aan de keukentafel’ is opgezet om mensen in een kleine groep en huiselijke sfeer enthousiast te maken voor het materiaal klei en het lijkt haar leuk als u mee doet! Meer informatie over het werk van Mariëlle Wintgens of andere workshops vindt u op haar website: www.mariellewintgens.nl. Ook voor kinderfeestjes (vanaf € 15,= p/p) op maat bij u thuis of een locatie van uw keuze kunt u bij Mariëlle terecht.

 

 

Locatie

Simon Stevinweg 12 Rhenen

Tijden

Begint 24 sep 2018 om 19:30 uur
Eindigt 04 dec 2018 om 11:30 uur

Toegangsprijs

Losse les: € 25,= p/p
Hele cursus: € 112,50 p/p

Prijs incl. materialen, stoken van het werk en koffie/thee.

Later instromen bij 'Klei aan de keukentafel' is alleen mogelijk in overleg en alleen indien de groep niet vol zit.

Contactgegevens