Jaarlijks concert van Drumband Rhenen

Overzicht

Muziek in Rhenen - Jaarlijks concert van Drumband Rhenen

Datum: 30 nov 2019

Na een seizoen vol optredens binnen en buiten de regio, zoals de taptoe in Dronten en de taptoe in Cassel in Frankrijk, vindt ter afsluiting van het seizoen op zaterdag 30 november het jaarlijks concert van Drumband Rhenen plaats. Tijdens dit optreden kiest de band voor een repertoire dat bestaat uit melodieën die zeer herkenbaar zijn voor het publiek. Zo zullen hits van Toto, Tina Turner, Anita Meyer, Elvis en The Pointer Sisters de revue passeren. Samen met zangeres Esther Gijsbertsen uit Dordrecht, de Future Fellows uit Rhenen en een blazersensemble van Showband K.D.O. uit Groessen presenteert Drumband Rhenen een gevarieerd programma dat zeker het beluisteren waard zal zijn!

Esther Gijsbertsen is momenteel de vaste zangeres bij de Koninklijke Politiekapel Haaglanden. Met de politiekapel heeft zij duetten gezongen met Ben Cramer, Guus Meeuwis, Jamai, Karin Bloemen en Ellen ten Damme. Ook doet ze regelmatig gastoptredens bij big bands en orkesten en deed zij mee aan de projecten: “Rosa in concert” en “Gershwin in concert”.

Future Fellows is een ensemble van zes zangers dat in 2009 ontstond als onderdeel van popkoor Future uit Rhenen. Naast vele optredens op kerst- en zomerfairs, feesten en partijen produceerden ze in 2016 hun eerste theatershow “Vaderdag”. Eind 2018 voerden ze hun tweede show op met de titel “Man, man, man”.

Muziek in Rhenen - Jaarlijks concert van Drumband Rhenen

Showband K.D.O. is de muzikale (show) ambassadeur van De Liemers en wordt vaak gevraagd voor optredens. Doordat K.D.O. een showband is, is de vereniging heel anders dan andere verenigingen. Zo maakt K.D.O. niet alleen muziek maar ook show. Vele malen per jaar worden er optredens verzorgd in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland.

Het jaarlijks concert van Drumband Rhenen vindt plaats in de Gedachteniskerk.

Over Mallet-Percussionband Drumband Rhenen
In 1958 begonnen als een traditionele drumband en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige mallet-percussionband: niet groot, maar wel uniek en bruisend! Door middel van muzieklessen en repetitieweekenden werken de leden van Mallet-Percussionband “Drumband Rhenen” met veel inzet, maar vooral gezelligheid, aan het verbeteren van de prestaties. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan een goede opleiding van de jeugd. Het resultaat is onder andere te horen tijdens het jaarlijks concert van Drumband Rhenen

Locatie

Herenstraat 82 Rhenen

Tijden

Begint 30 nov 2019 om 20:00 uur

Toegangsprijs

Gratis

Contactgegevens