Inspiratie bij Schrijfpassie (2019)

Overzicht

Schrijfworkshop in Rhenen - Workshop Inspiratie bij Schrijfpassie

Datum: 19 mrt 2019

“Wie beweert dat iets niet kan, mag degene die ermee bezig is absoluut niet storen” (Anoniem).

In de twee en een half uur durende workshop Inspiratie staat het thema ‘inspiratie’ centraal. Nadat we letterlijk zijn aangekomen door middel van schrijfopdrachten, gaan we onderzoeken waar jij je inspiratie uithaalt. Zijn er personen die jou inspireren? Of haal je schrijfinspiratie uit foto’s of inspiratiekaarten? We gaan met verschillende werkvormen experimenteren. Het antwoord op de vraag ‘waar zal ik nu eens over schrijven?’ ligt in deze workshop besloten. Laat je verrassen door je pen!

Voordat je denkt, ik kan niet schrijven, kan ik je geruststellen dat iedereen kan schrijven Je hoeft niet over ervaring te beschikken om te kunnen schrijven en er ook nog eens van te kunnen genieten. De schrijfopdrachten zijn kort en nodigen jou als het ware uit om je pen te volgen.

Schrijfworkshop in Rhenen - Workshop Inspiratie bij Schrijfpassie

Over Schrijfpassie
Sinds haar 13e jaar schrijf Conny al dagboeken. Ze wist niet dat er een hele “industrie” was ontstaan rond het fenomeen dagboekschrijven. Conny ontdekte dat er cursussen waren en schrijfcoaches, boeken over dit onderwerp en websites. Haar belangstelling werd gewekt door de cursus “Luisteren naar je pen” van Christine de Vries en boeken van Nathalie Goldberg en Julia Cameron. In het Lioba klooster in Egmond aan Zee volgde Conny Plomp de cursus ‘Luisteren naar je pen”. Het werd een ervaring die haar toekomst zou veranderen. Ze ontdekte een nieuwe passie! Conny Plomp heeft zich laten certificeren als cursusleidster voor “Luisteren naar je pen” en in het voorjaar van 2010 is “SchrijfPassie” geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Ook bij de workshop Inspiratie werkt Conny graag met, voor en in dialoog met mensen en het geven van schrijfcursussen en -workshops voldoen perfect aan dit ideaal. Schrijvend luisteren naar wat er in je verborgen ligt, is erg verrassend wanneer jezelf daarvoor toestemming geeft. Schrijfpassie wil anderen laten delen in het plezier van schrijven. Het is bijzonder te zien dat mensen, die zeggen niet te kunnen schrijven, tot creatieve expressie komen met behulp van schrijftechnieken.  Sta je er open voor, dan kan deze vorm van schrijven ook een bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling, al wil Conny Plomp wel nadrukkelijk stellen dat de cursussen en workshops geen (vervanging van) therapie zijn, maar dat ze misschien wel een therapeutisch effect kunnen hebben.

Locatie

Majoor Jacomettiweg 19 Rhenen

Tijden

Begint 19 mrt 2019 om 09:30 uur
Eindigt 19 mrt 2019 om 12:00 uur

Toegangsprijs

€ 25,= p/p

Contactgegevens