In de voetsporen van de heldin 2020

Overzicht

Schrijfcursus in Rhenen - In de voetsporen van de heldin 2020 bij Schrijfpassie

Datum: 11 feb 2020

In de voetsporen van de heldin 2020: ontdek stap voor stap het verhaal van je eigen leven.

Het gelijknamige boek van Edith de Wit is de inspiratiebron geweest voor het schrijven van deze cursus, bestaande uit vier dinsdagmiddagen van 13:30 tot 16:00 uur, te beginnen op 11 februari.

“Stel je voor: er wordt een doos bij je afgeleverd. In de doos vind je een paar magische schoenen. Deze schoenen kunnen je overal naartoe brengen, je weet alleen niet waarheen. Wat zou jij doen? Trek je ze aan? Zet je ze achterin je kast? Of breng je ze meteen naar de kringloop?”

Tijdens de cursus In de voetsporen van de heldin 2020 volg je het verhaal van die heldin en tegelijkertijd geeft het je de mogelijkheid patronen uit je eigen leven te vinden (en te veranderen als je wilt). Je ontdekt hoe betekenisvol verhalen zijn en hoe je jezelf in verhalen herkent. Als je je eigen verhaal kent, sta je steviger in je schoenen en kun je met meer vertrouwen nieuwe wegen bewandelen en je eigen verhaal maken. Je verhaal wacht op je!

Overige data

  • 18 februari
  • 25 februari
  • 3 maart

Schrijfcursus in Rhenen - In de voetsporen van de heldin 2020 bij Schrijfpassie

Over Schrijfpassie
Sinds haar 13e jaar schrijf Conny al dagboeken. Ze wist niet dat er een hele “industrie” was ontstaan rond het fenomeen dagboekschrijven. Conny ontdekte dat er cursussen waren en schrijfcoaches, boeken over dit onderwerp en websites. Haar belangstelling werd gewekt door de cursus “Luisteren naar je pen” van Christine de Vries en boeken van Nathalie Goldberg en Julia Cameron. In het Lioba klooster in Egmond aan Zee volgde Conny Plomp de cursus ‘Luisteren naar je pen”. Het werd een ervaring die haar toekomst zou veranderen. Ze ontdekte een nieuwe passie! Conny Plomp heeft zich laten certificeren als cursusleidster voor “Luisteren naar je pen” en in het voorjaar van 2010 is “SchrijfPassie” geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Ook bij In de voetsporen van de heldin 2020 werkt Conny graag met, voor en in dialoog met mensen en het geven van schrijfcursussen en -workshops voldoen perfect aan dit ideaal. Schrijvend luisteren naar wat er in je verborgen ligt, is erg verrassend wanneer jezelf daarvoor toestemming geeft. Schrijfpassie wil anderen laten delen in het plezier van schrijven. Het is bijzonder te zien dat mensen, die zeggen niet te kunnen schrijven, tot creatieve expressie komen met behulp van schrijftechnieken.  Sta je er open voor, dan kan deze vorm van schrijven ook een bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling, al wil Conny Plomp wel nadrukkelijk stellen dat de cursussen en workshops geen (vervanging van) therapie zijn, maar dat ze misschien wel een therapeutisch effect kunnen hebben.

Locatie

Majoor Jacomettiweg 19 Rhenen

Tijden

Begint 11 feb 2020 om 13:30 uur
Eindigt 03 mrt 2020 om 16:00 uur

Toegangsprijs

€ 150,= (incl. het gelijknamige boek, koffie/thee en btw)

(De datum van de eindtijd is bedoeld voor depublicatie van deze pagina)

Contactgegevens