Hap & Sap Route van Horeca Rhenen op OMd

Overzicht

Culinaire evenement in Rhenen - Hap & Sap Route Horeca Rhenen tijdens Open Monumentendag Rhenen 2019

Datum: 14 sep 2019

Op zaterdag 14 september, tijdens Open Monumentendag en het straatfestival Kleurrijk Rhenen, organiseert Horeca Rhenen tussen 12:00 en 16:00 uur de Hap & Sap Route. De 9 deelnemende restaurants doen hun uiterste best om u te verrassen met heerlijke specialiteiten. Hiermee is een perfecte aansluiting gemaakt bij het thema van deze Monumentendag ‘Plekken van Plezier’.

Hoe werkt de Hap & Sap Route?
Na aanschaf van een stempelkaart kunt u bij de deelnemende restaurants een hapje en een sapje gaan proeven. Zonder deze stempelkaart kan er helaas niet geproefd worden. Alle  deelnemers zijn te bezoeken op hun eigen locatie behalve ’t Kalkoentje. Dit restaurant heeft een kraam naast de kraam van Cultuurplatform Rhenen op het ‘Vertelplein’ (achter de poortjes naast Bruna).

Stempelkaarten zijn vanaf 6 september verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants en kosten € 32,50 per stuk. Het restaurant waar u de kaart aanschaft is voor u tevens het begin van de route. Dit om te voorkomen dat te veel deelnemers op dezelfde locatie zullen starten. Wanneer u aankomt op een locatie waar het erg druk is, loop dan even door naar de volgende deelnemer om wachten te voorkomen. Helaas kan bij de Hap & Sap route geen rekening worden gehouden met diëten en allergieën.

De deelnemende horecabedrijven van de Hap & Sap Route zijn: ’t Kalkoentje, Moeke Rhenen, De Koning van Denemarken, Piatto Rhenen, Sal do Mar, IJssalon Martino, Brasserie Bakkerij Van Toor, Smits Specialiteiten en Het Oude Gemeentehuis.

Culinaire evenement in Rhenen - Hap & Sap Route Horeca Rhenen tijdens Open Monumentendag Rhenen 2019

Tijdens de Hap & Sap Route zult u verrast worden door (mobiele) straatartiesten en muziekgezelschappen die door het centrum van de stad trekken. Deze maken deel uit van Kleurrijk Rhenen 2019. Wilt u meer weten over het exacte programma dan kunt u wederom terecht bij de kraam van Cultuurplatform Rhenen voor een programmafolder. Ook kunt u hier voor een digitaal overzicht. Vanzelfsprekend zijn de monumenten, de Cunerakerk, het Oude Raadhuis/Stadsmuseum, de molens in Rhenen en Elst, deze dag ook geopend voor belangstellenden. Ook een boottochtje met safarischip De Blauwe Bever en de torenbeklimmingen staan deze dag op het programma. Tevens kunt u de Kunstroute Rhenen 2019 bezoeken.

Regels en beperkingen Hap & Sap Route
Voor deelname aan de Hap & Sap Route gelden de volgende regels:

  • Ziet u dat het druk is, loop dan even door naar de volgende deelnemer om wachten te voorkomen
  • Laat uw stempelkaart op elke locatie afvinken
  • Zonder stempelkaart geen hapje en sapje
  • Helaas kan er geen rekening worden gehouden met allergiën en diëten

 

Opgelet! De getoonde afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

Locatie

Diverse (zie websites m.u.v. 't Kalkoentje)

Tijden

Begint 14 sep 2019 om 12:00 uur
Eindigt 14 sep 2019 om 16:00 uur

Toegangsprijs

€ 32,50

Contactgegevens

Zie websites.