Friends will be Friends (25 mei / 20:00)

Overzicht

Muziek uit Rhenen - Friends will be Friends door Popkoor Future bij Theater Cultura in Ede

Datum: 25 mei 2019

Op 1 oktober 2016 vierde Popkoor Future zijn 25-jarig bestaan met een groots jubileumconcert. Nu, drie jaar later, zet het muzikaal ensemble met een forse aanwas van nieuwe leden binnen alle stemgroepen een spetterende theaterproductie neer die niet onder doet voor zijn vorige concert. Voor Friends will be Friends zijn de leden al maanden druk aan het repeteren onder leiding van hun energieke dirigent, Erik Fortier. Popkoor Future realiseert zich dat zingen alleen niet genoeg is om het publiek te boeien en werkt daarom samen met regisseur Bianca van Dreumel. Haar kracht ligt bij houding, presentatie en uitstraling. Door haar inbreng zingen we geen losse nummers, maar vertellen we echt een verhaal!

Friends will be Friends speelt zich af in en rondom een stamcafé. Een voorstelling boordevol popmuziek, 5-stemmig en onder begeleiding van een band. Een tipje van de sluier? Wat dacht je van repertoire van Krezip, Coldplay en Queen? Maar ook Nederlandstalige nummers van bv. Frank Boeijen en Marco Borsato worden uitgevoerd tijdens Friends will be Friends. En met een boodschap, want we laten je zien waar het in het leven nu eigenlijk echt om draait!

Kaarten voor Friends will be Friends van 25 mei zijn te bestellen via de site van Popkoor Future (klik op het logo) of via de deze pagina van Theater Cultura.

Muziek uit Rhenen - Friends will be Friends door Popkoor Future bij Theater Cultura in Ede

Over Popkoor Future
Popkoor Future is een gevarieerde groep mensen met 1 belangrijke overeenkomst: Muziek is onze passie en dat delen wij graag met ons publiek. De leden hebben veel plezier in zingen wat zich uit in leuke repetities, waarbij tijd is voor een grap, maar ook serieus en met energie nieuwe nummers ingestudeerd en bestaande nummers fijn geslepen worden.

Onder begeleiding van dirigent Erik Fortier werken de leden regelmatig toe naar optredens. Het repertoire van de concerten is zeer gevarieerd. Van Queen tot Dotan en van Marco Borsato tot Avici. Popkoor Future is regelmatig te gast bij de Cuneradag. Ook wordt Popkoor Future gevraagd voor gastoptredens bij andere muziekverenigingen en rond de kerstdagen is de agenda vaak erg vol geboekt. Kortom, Future is een veelzijdig, druk bezet en enthousiast koor!

Locatie

Molenstraat 45 Ede

Tijden

Begint 25 mei 2019 om 20:00 uur

Toegangsprijs

€ 19,50 p/p (incl. garderobe en pauzedrankje)

Contactgegevens