Familie van Toneelclub de Hucht (23-04)

Overzicht

Toneel in Rhenen - Familie van Toneelclub De Hucht in De Westpoort in Rhenen

Datum: 23 apr 2020

Dit event is gecanceld i.v.m. de corona uitbraak

Er wordt gekeken of dit op een later moment kan plaatsvinden.

Op 23 april kunt u naar Familie van Toneelclub De Hucht. De uitvoering van een jaarlijks andere productie vindt plaats in De Westpoort in Rhenen.

Jan wil met zijn gezin nog één keer een aantal dagen samen zijn om afscheid te nemen van Els. Hij heeft hen uitgenodigd voor een lang weekend skiën in Zwitserland. Els is ernstig ziek en is uitbehandeld. Deze dagen moeten leiden tot een mooie laatste herinnering.

Als Jan en Els in het chalet aankomen is er niets in huis en gaan ze in het dal boodschappen doen. Vervolgens arriveren hun zweverige dochter Bibi met haar man Von, een mislukt schrijver, en zoon Nico, een succesvol accountant, met zijn babbelzieke vrouw Sandra.

Als Jan en Els het naar boven brengen van de boodschappen niet voor elkaar krijgen, gaan Nico en Von hun helpen. Ze blijven steken in de plaatselijke Stubbe en langzaam, onder invloed van de alcohol, komt oud zeer naar boven. Nico vraagt zijn moeder waarom ze hem haat. En dat is nog maar het begin van het samenzijn. En dat terwijl Els een verrassing heeft voor de groep.

Het verhaal van een groep mensen die bij elkaar horen als familie, maar niets met elkaar hebben. Familie is een tragikomedie met vele scherpe randjes en veel (bittere) humor in de dialogen.

Toneel in Rhenen - Familie van Toneelclub De Hucht in De Westpoort in Rhenen

Rolverdeling

  • Dick Schumer: Jan
  • Ella van ´t Ende: Els
  • Mirjam Vlaming: Bibi
  • Fons Hakemulder: Von
  • Nils Brijder: Nico
  • Beja de Vries: Sandra

Familie van Toneelclub De Hucht werd geschreven door Maria Goos en wordt geregiseerd door Jan Beeren. Deze voorstelling vindt ook plaats op 24 en 25 april.

Over Toneelclub De Hucht
De Hucht, sinds 20 augustus 2004 een officiële vereniging, is een organisatie waar iedereen met toneelaspiraties terecht kan.

Jaarlijks wordt er één productie gebracht die meerdere malen wordt uitgevoerd. Mocht je belangstelling hebben dan bestaat de mogelijkheid om een keer binnen te lopen tijdens een van onze repetities. Repetities vinden plaats op maandagavond tussen 20:00 en 22:30 uur onder leiding van een regisseur.

U kunt ook Vriend van Toneelclub De Hucht worden. Kijk daarvoor hier.

Foto’s: © Erik Helmers

Locatie

Veerweg 1 Rhenen

Tijden

Begint 23 apr 2020 om 20:00 uur

Toegangsprijs

€ 10,00 p/p
Zaal open om 19:30 uur

Contactgegevens